Copy
Za boljšo bralno izkušnjo predlagamo, da odprete sporočilo v spletnem brskalniku

BB DIALOGI O PRIHODNOSTI

PREVAJANJE MED KULTURO IN ARHITEKTURO PODJETJA

''Prepričani smo, da mora vsako podjetje, ki želi (p)ostati konkurenčno, svoje poslanstvo in strategijo uskladiti tudi s svojo organizacijsko kulturo, katere ključni aksiomi so vrednote, veščine in vedenja (ravnanja, vodenje, ipd.). V naši strategiji smo tako najprej opredelili naše poslanstvo (Predani zdravju, predani vam), prepoznali tri naše ključne vrednote (Zdravje, Znanje, Zaupanje), ter na teh temeljih zasnovali nov Kodeks in nov model kompetenc zaposlenih. Oba skupaj opredeljujeta želena ravnanja in potrebne veščine ter skupaj z vrednotami oblikujeta novo zmagovalno (etično in hkrati moderno) kulturo, ki bo sposobna zasledovati zastavljene strateške cilje in podpirati poslanstvo našega podjetja.’’

Andrej Šercer, Pod Lupo 2020
 
Prijave tukaj
SKOZI DIALOG BOMO ODPIRALI VPRAŠANJA:
  • na kaj moramo biti pozorni pri iskanju krhkega ravnotežja med kulturo in arhitekturo pri uvajanju sprememb?
  • kakšne so nevarnosti, če arhitektura in kultura nista usklajeni?
  • kakšne pozitivne učinke lahko pričakujemo, ko sta kultura in arhitektura v ravnotežju?
Sodelovanje z ekipo Vzajemne je vedno usmerjeno v učenje, refleksijo in iskanje načinov za re-inoviranje podjetja s tradicijo. Z zavarovalnico Vzajemna smo sodelovali pri strateškem razmisleku in načrtovanju, krepitvi kompetenc ključnih kadrov ter prevetritvi vrednot. Prepričani smo, da bo pogovor z Marjano in Andrejem, ki sta bila pomembna akterja teh sprememb, izjemen uvid v globino vodenja organizacijskih sprememb v času nestabilnosti in kompleksnosti.
Prijave tukaj
NAPOVEDUJEMO
NOVI KAZALNIKI VREDNOSTI
2. DECEMBER 2020 // SAVE THE DATE

KOMPETENCE IN VEŠČINE ZA NOVE POSLOVNE REALNOSTI
15. DECEMBER 2020 // SAVE THE DATE

 
O BB DIALOGIH O PRIHODNOSTI
Prihodnost je danes, a jo moramo bolje razumeti. Izjemen napredek tehnologije in vedno večja globalna povezanost ustvarjata izjemne priložnosti, a hkrati zelo jasno kažeta na napake v obstoječem sistemu. Kriza COVID-19 je nad že obstoječe družbene in okoljske pomanjkljivosti sistema zgolj postavila povečevalno steklo.

Da zmanjšamo svojo ranljivost ter povečamo razumevanje priložnosti, ki nam jih vodenje v svetu #kaos prinaša, organiziramo v podjetju BB Consulting serijo predavanj, dialogov in debat, ki jih vsebinsko usmerjajo naši partnerji. Toplo vas vabimo, da se nam pridružite in ob kozarcu ali skodelici skupaj reflektiramo sedanjost, z namenom boljšega načrtovanja prihodnosti – prihodnosti, v kateri je temeljno vodilo ustvarjanje skupne vrednosti – za družbo, okolje in ljudi.


Serija BB dialogov o prihodnosti je nadaljevanje dialogov, ki smo jih začeli s serijo BB dialogov v izolaciji (več tukaj)
Facebook
Twitter
Link
Website
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright BB Consulting © Vse pravice pridržane

Naš elektronski naslov:
info@bbconsulting.si

novic ne želim prejemati več


This email was sent to <<Elektronski naslov / Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BB Consulting d.o.o. · Vodnikova cesta 126 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp