Copy
Po prvi polovici leta je čas za krajšo refleksijo, odmor ter pregled tega, kar se je zgodilo. Za našo ekipo to pomeni, da se s tem tednom počasi izklapljamo s praznovanjem, refleksijo in načrtovanjem prihodnosti. Za vse, ki nas spremljate to pomeni, da se vam ponovno oglasimo v septembru. V vmesnem času pa smo za vas pripravile naše učenje prvega polletja (z izzivom za vas), poletno branje ter vabilo. 

Prvo polletje 2019 je za BB kolektiv prineslo pozitivno bilanco odnosov, novih projektov ter partnerstev. Med njimi tudi partnerstvo s katerim krepimo mednarodna obzorja. Vse to je možno, ker delamo s strankami in partnerji, ki nas delajo boljše – organizacijami, ki razumejo vrednost voditeljstva za razvoj takšnih ekip, ki bodo skupaj pripravljeni na priložnosti ter probleme, ki jih čakajo na njihovi skupni poti. Naše učenje prvega polletja je zato zakon neskončne povezanosti – vsi odnosi v katere vstopamo in v katerih delujemo povratno vplivajo na nas. In vse kar v te odnose dajemo vpliva na to, kakšni ti odnosi, in posledično mi, s(m)o.  Zato bomo me čez poletje napolnile svoje baterije, naredile refleksijo ter pripravile vso potrebno logistiko za nadaljevanje dela. Predvsem pa se bomo potrudile počivati. 

Vse prevečkrat naš osebni napredek povezujemo z ostrenjem 'klasičnih' veščin in delom. Kaj pa če poletje namenimo razvoju mehkih veščin - kdaj ste nazadnje namesto vašega najljubšega okusa sladoleda naročili drug okus? Ležali na plaži na kateri še do zdaj nikoli niste? Obstaja velika verjetnost, da boste s svežo počitniško perspektivo dobili tudi nov pogled na svoje poslovne situacije. Tudi če novega okusa sladoleda ne boste marali. Kakšen je pa vaš poletni izziv?

Če želite te kompetence trenirati tudi z nami, vas že zdaj vabimo, da si v koledarjih rezervirate termin 8. do 11. oktober, ko bomo v sodelovanju z Mariko Ronthy izvedle jesensko šolo Voditeljstva za nove poslovne realnosti. Krajši intervju z Mariko na tej povezavi
VODITELJSTVO ZA NOVE POSLOVNE REALNOSTI, OKTOBER 2019
Poletno branje po izboru BB ekipe 
  • Razmišljanje hitro in počasno: obvezno branje za vse, ki imamo opravka z ljudmi, ker na zanimiv in enostaven način pokaže kakšne omejitve in priložnosti se skrivajo v naših možganih. 
  • Intuition and success, The secret of inner guidance je pomembno branje za vsakega, saj imamo vsi intuicijo »vgrajeno« in prav je da se naučimo uporabljati ta naš potencial, tudi za definicijo kaj nam osebno pomeni uspeh.
  • The B Corp Handbook: knjiga, ki skozi praktične primere podjetij prikaže kako v poslovne modele integrirati dobrobit za vse deležnike. 
  • Belo se pere na 90, ker avtoričin opis časa in življenja omogoča refleksijo in zbudi občutek nostalgije. 
  • Jo Nesbo, ker detektiv Harry Hole vedno paše.
  • Rupi Kaur, ker nas njena poezija popelje v globino naših odnosov - z drugimi in s sabo.
Objavite vsebine na FB Objavite vsebine na FB
Delite s poslovno mrežo Delite s poslovno mrežo
Posredujte prijateljem Posredujte prijateljem
Elon Musk
»
 Največja napaka, ki sem jo naredil, in jo želim popraviti, je ta, da sem preveč poudarka dajal talentu, in ne dovolj osebnosti. Zelo je pomembno, da ima človek dobro srce. Res je pomembno. In jaz sem naredil napako, ker sem verjel, da je včasih pomembna zgolj glava. 

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.

POVABITE ŠE PRIJATELJE K PREBIRANJU BB NOVIČK

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp