Copy
NAZAJ K OSNOVAM
ENO LETO V NOVIH POSLOVNIH REALNOSTIH 
Ena od treh velikih BB tem leta 2021 je 'nazaj k osnovam'. Temo smo v ekipi izbrali, ker če nas letošnje leto kaj uči je to, da preden stopimo v prihodnost, preverimo, ali temeljni načini delovanja, ki jih imamo, še ustrezajo novim okoliščinam v katerih se je znašel svet in s tem tudi naši odnosi, sistemi in procesi.

Pot pred nami ni lahka.

Stopati v neznano, v spremembe, je težko. Udobje našega neudobja nam je preveč znano, da bi ga prostovoljno zapuščali. Podoba se precej spremeni, če smo za pot dobro opremljeni, vemo zakaj se na pot odpravljamo in vemo na koga lahko na tej poti računamo. Zveni precej preprosto, ampak v svetu izjemno hitrih in nepričakovanih sprememb ter soodvisnosti, je pomembno, da ponovno premislimo in se pripravimo na nove okoliščine s katerimi smo soočeni danes in na tiste, ki jih lahko zgolj z manjšo ali večjo verjetnostjo pričakujemo v prihodnosti. Osnovne kompetence vodenja, kot so komunikacija, osmišljanje, povezovanje, strateško načrtovanje, so stvar nenehnega razvoja in učenja posameznikov in timov - moramo jih na novo premisliti in osmisliti. Zavedamo se njihovega pomena, vendar včasih težko izstopimo iz vzorcev, v katerih smo delovali še do nedavnega. Sprememba od nas zahteva predanost, samozavedanje in trening tistih mišič, ki najbolj bolijo.  Ko smo enkrat dobro opremljeni za pot (v neznano), ki je pred nami, se lažje pogovarjamo o tem, kaj je namen te skupne poti in kaj lahko na njej pričakujemo. Vemo, ker smo del poti že opravili - nanjo smo se aktivno pripravljali. 

Jasno je, da v prihodnosti ni več zagotovil. Eno leto trajanja epidemije nas je naučilo kako ranljivi, in hkrati odporni smo ljudje na spremembe. Imamo pa še ogromno priložnosti pri izboljševanju naše pripravljenosti na vse, kar še ne vemo, da nas čaka.


Osmišljanje temeljev in namena vodenja v novih poslovnih realnostih zahteva, da razvijamo nove načine vodenja. Le na ta način, bomo lahko zajeli priložnosti v svetu, ki je bistveno drugačen, kot je bil še do nedavnega.

Zato vabljeni, da se nam pridružite in soustvarjate četrto izvedbo BB treninga Voditeljstvo v novih poslovnih realnostih, ki jo letos posvečamo timom.

Ker je na poti lažje, če se nanjo podamo skupaj.


Vaš BB kolektiv - Ksenija, Andrej, Uršula in Anja
BB ZAHVALA
Hvala vsem, ki ste odgovorili na velika BB vprašanja. Odgovori nam bodo pomagali pri razmišljanju o prihodnosti, mi pa se vam v kratkem oglasimo z našimi refleksijami.
tema meseca januarja je
NEODVISNOST OD POLJA


Neodvisnost je eno od 12 načel inteligentnosti smisla (SQ - spiritual intelligence), kot jo razlaga prof. Danah Zohar. Za podjetja in organizacije to pomeni načrtno razvijati prakse samozavedanja in razmišljanja o najglobljih vrednotah. 

Mahatma Gandhi
''Moja naloga ni vztrajnost. Moja naloga je narediti tisto, kar mislim, da je v vsakem trenutku prav, pa čeprav to pomeni, da moram reči, da sem se zmotil.''

(iz arhivov) 
PREVAJANJE MED KULTURO IN ARHITEKTURO PODJETJA Z MARJANO FRANTAR IN ANDREJEM ŠERCERJEM, VZAJEMNA
povezava do zaključkov dogodka

NOVI KAZALNIKI VREDNOSTI Z ŽANOM DAPČEVIČEM, ACADEMIA
povezava do zaključkov dogodka

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.
Facebook
LinkedIn
Website
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright BB Consulting © Vse pravice pridržane

Naš elektronski naslov:
info@bbconsulting.si

novic ne želim prejemati več


This email was sent to <<Elektronski naslov / Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BB Consulting d.o.o. · Vodnikova cesta 126 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp