Copy
'PRIČAKUJMO NEPRIČAKOVANO'
Moč skupnosti v času izolacije in pogled od tukaj naprej
'Pričakujte nepričakovano' je bilo med ključnimi sporočili ene od zadnjih delavnic, ki smo jih izvedli v živo z našimi partnerji. Čeprav je bila COVID-19 pandemija takrat že v naši neposredni bližini, je nismo uvrstili med dejavnike, ki bodo kakorkoli vplivali na zastavljene projekte. Nič nas ni moglo pripraviti na to, kar se nam dogaja v tem trenutku, hkrati pa upamo, da je kriza povečala zavedanje o nujnosti sistemskega razmišljanja, kjer odločevalci načrtujejo v scenarijih in ob nenehnem negovanju odnosov.

Takrat si tudi v BB ekipi nismo predstavljali, da bomo od doma organizirali redne BB dialoge ter popolnoma izgubili osebni stik z našimi strankami, ki predstavlja večino našega dela. V BB dialogih smo fizično oddaljenost od partnerjev in strank vsaj delno transformirali v redna spletna srečanja z namenom, da prispevamo z odpiranjem prostora in vprašanj, ki nam lahko pomagajo pri osmišljanju novih realnosti po koncu izolacije. Toplo vas vabimo, da nam jih pomagate načrtovati tudi za naprej (3 vprašanja)

Za izvedbo BB dialogov smo se odločili, ker verjamemo, da bodo v prihodnosti, ki je pred nami, odnosi še bolj pomembni in skupnosti, ki se skupaj učijo in zastavljajo velika vprašanja, še bolj dragocene.

Po prvem, zdravstvenem, valu krize bomo vsi potrebovali nove pristope in priložnost, oz. kot v prispevku za Združenje manager razmišlja Andrej Božič, partner BB Consulting:

''Kriza je tudi priložnost za raziskovanje in iskanje drugačnih poti, priložnosti, celo bolj drznih načrtov, ki pa jih lahko uresničimo le s predanimi sodelavci. Že sedaj je potrebno vizionirati o različnih scenarijih in sistemsko razmišljati s povezovanjem mikro in makro slike. Ključna naloga vodij v teh trenutkih je ustvarjanje ne samo medsebojnega zaupanja, temveč tudi zaupanja v prihodnost.''

Toplo vabljeni, da se nam pridružite v vodstvenem dialogu o novih poslovnih realnostih. Pišite nam na info@bbconsulting.si in poslali vam bomo vse nadaljnje informacije.

Žan Dapčevič, poslovni direktor Višje strokovne šole Academia Maribor o BB dialogih

Menim, da je obsežno komuniciranje v času izolacije ključno. Ne le znotraj organizacije, temveč za vodje predvsem tudi zunaj organizacije z namenom prenosa znanja in delitve izkušenj. BB je vzpostavil odlično platformo, ki omogoča, da vodje iz različnih panog in dejavnostih delimo izkušnje ter skozi vodeno diskusijo refleksiramo naša spremembe delovanja v organizacijah.

TEMA MESECA APRILA JE SPOSOBNOST PREOBLIKOVANJA

Sposobnost preoblikovanja je eno od 12 načel inteligence smisla (SQ - spiritual intelligence), kot jo razlaga prof. Danah Zohar. Za podjetja in organizacije to pomeni, da imajo sposobnost odmika od neposredne situacije in lahko na le-to pogledajo iz več različnih perspektiv in širše slike. Za organizacije in podjetja to pomeni načrten razvoj v smeri scenarijskega načrtovanja, sistemskega razmišljanja, agilnosti in fleksibilnosti v načrtovanju dela. 

BB PODPORA V ČASU IZOLACIJE
Imate vprašanje povezano z vodenjem, organizacijsko kulturo, odnosi in/ali preoblikovanjem poslovne strategije v kriznem času?
V BB ekipi verjamemo v moč dobrih odnosov pri zagotavljanju odličnih rezultatov. Zato vas lepo vabimo, da se z morebitnimi vprašanji obrnete na nas in skupaj ocenimo kje in kako vas lahko v tej situaciji podpremo.
V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.
Facebook
LinkedIn
Website
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright BB Consulting © Vse pravice pridržane

Naš elektronski naslov:
info@bbconsulting.si

novic ne želim prejemati več


This email was sent to <<Elektronski naslov / Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BB Consulting d.o.o. · Vodnikova cesta 126 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp