Copy
"New Year, New Opportunities"
Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent ook nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Ben jij momenteel nog op zoek naar een nieuwe uitdaging voor het aankomende jaar? Wij helpen jou graag op weg. Zie je op onze website geen passende vacature, maar ben je wel op zoek? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan voor jou op zoek naar een mooie uitdaging! 
Neem contact op
Gezocht: Junior en Medior .NET Developers 
Sta jij aan het begin van jouw IT-carrière en kan jij niet wachten om de arbeidsmarkt te betreden? Of heb je al een aantal jaar ervaring maar wil jij jezelf verder ontwikkelen?

Wij bieden jou een mooie kans om jezelf optimaal te ontwikkelen en te profileren. Als Junior en/of Medior .NET Developer kom je bij ons in dienst en maak jij deel uit van ons team, waarin bruikbare oplossingen ontwikkeld worden voor de klant en/of Flex4NL. Ook is er de mogelijkheid tot detachering bij onze klant. Binnen deze functies maken wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en verwachten wij van jouw eigen verantwoordelijkheid. Benieuwd naar meer?
Vacature Junior .NET Developer
Vacature Medior .NET Developer
Actief op social media? Volg ons om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures! 
Over ons
Flex4NL is de specialist op het gebied van Detachering, Projecten en Recruitment van ICT Professionals; Flexibel, Persoonlijk en met Passie!
Copyright © 2016 Flex4NL, All rights reserved.

Our mailing address is:
z.vanderlinden@flex4nl.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Flex4NL · Augustapolder 72 · Barendrecht, Zuid-Holland 2992 SR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp