Kliksafe

Als je kind een mobiel krijgt...

Heb je een kind dat na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaat? Dan ben je je nu vast aan het oriënteren: welke mobiel geef ik mijn kind? Welk abonnement? Moet er internet op? Wat mag wel en wat niet?

De FilterNet-app is een app die het internet filtert. Zo is je kind veilig online. Je kan FilterNet 30 dagen gratis proberen.

Lees alles over FilterNet Lees dit bericht

Top 5 beste smartphones

We hebben voor je gekeken, uitgezocht en vergeleken: wat zijn eigenlijk de beste smartphones voor kinderen? We maakten een top 5 van de meest favoriete smartphones. Ook geven we tips waar je op moet letten bij de aankoop. En een paar handige afspraken die je met je kind kunt maken.

Naar de top 5 beste smartphones Lees dit bericht

Ik weet je wachtwoord

Daniel Verlaan schreef een spannend boek over online risico's "Ik weet je wachtwoord". Hij zegt: "Het internet is een wereld vol mogelijkheden – ook voor criminelen.” Verlaan windt er geen doekjes om: hij laat duidelijk zien hoe online risico’s eruitzien. Maar, en dat is het fijne, hij laat je ook meteen zien wat je kan doen om veilig(er)te zijn. Collega Nelleke recenseerde het boek.

Lees de blog Lees dit bericht

Is jouw abonnement naar wens?

Voldoet jouw internet aan je wensen (en eisen)? Als dat niet zo is, adviseren we je even in je MijnKliksafe te kijken, of je kunt upgraden naar een hogere snelheid. Dat is misschien net wat je nodig hebt.

Tip: check in MijnKliksafe ook gelijk of je gegevens up-to-date zijn.

Naar MijnKliksafe Lees dit bericht

Volg Kliksafe op Facebook Volg Kliksafe op Twitter Volg Kliksafe op LinkedIn Volg Kliksafe op Instagram Neem contact op via e-mail

© 2021 Kliksafe B.V.

Kliksafe B.V. | Galvaniweg 14 | 8071SC | Nunspeet | 0341 274 999
Afmelden voor de nieuwsbrief