Copy
Uitnodiging Webinar 8 oktober

Uitnodiging

WEBINAR ‘BREDA VOOR IEDEREEN, GASTVRIJ EN TOEGANKELIJK’

Donderdagmiddag 8 oktober 2020 tussen 15.00 en 16.30 uur, organiseert het platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk een bijeenkomst. Het is een “Internetbijeenkomst zonder beperkingen”. Vanwege coronamaatrelen zal dit in de vorm van een internetvergadering (webinar) worden aangeboden.
De bijeenkomst gaat over meedoen in coronatijd. Door de crisis blijven veel mensen met een beperking thuis en zijn ze niet meer zichtbaar in het straatbeeld. Via verschillende manieren van beeldbellen kan nog contact onderhouden worden. De vraag is of iedereen daar toe in staat is. Om te zorgen dat juist mensen met beperkingen mee kunnen blijven doen worden tijdens de bijeenkomst tips gegeven. Deze handige tips (voor iedereen) komen van Bart Vermandere uit Gent.

Positieve beelden

Naast deze tips uit Vlaanderen wordt tijdens de bijeenkomst ook gekeken naar zaken die in Breda in 2020 gerealiseerd zijn. Er is veel moois tot stand gekomen. Via door Breda Nu gemaakte filmpjes wordt dit getoond. Naast de filmpjes wordt aan alle deelnemers een korte workshop gebarentaal aangeboden. Het Platform Breda voor iedereen, de koepel van tientallen organisaties in Breda, wil er vooral een leuke bijeenkomst van maken.
Davy de Bruijn zal de gehele webinar als schrijftolk actief zijn.

Week van de toegankelijkheid

Van 5 tot 9 oktober zijn er in heel Nederland veel activiteiten die toegankelijkheid versterken. Omdat Breda een gastvrije stad is, wordt een “digitale borrel” aangeboden. Wie mee wil borrelen kan een postadres opgeven. Vóór de bijeenkomst van 8 oktober worden op dit adres dan smakelijke spullen voor deze borrel bezorgd.

Schrijf je in!

Inschrijven kan via de speciale pagina op de website van het platform

www.bredavooriedereen.nl/webinar

Hier kun je ook alle overige informatie vinden en verschijnt ook de link naar de Teams meeting van die middag.

Wie de spullen voor de borrel wil ontvangen,
kan hier ook zijn postadres invullen.
Namens de kerngroep van het Platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk wens ik iedereen veel leerzame momenten en vooral veel plezier tijdens deze webinar!

Wilbert Willems,
Voorzitter Platform Breda voor Iedereen,
gastvrij en toegankelijk

Help Breda over de drempel

Breda Gelijk, de organisatie die de belangen van mensen met een beperking behartigt, is begin dit jaar deze actie begonnen. Met name winkels, horeca en openbare gebouwen kunnen advies, hulp en financiering krijgen als ze met een (mobiele) drempel de toegang tot hun locatie kunnen verbeteren.
U kunt zich aanmelden bij
toegankelijkheidsfonds@breda-gelijk.nl

Sponsors, donateurs en partners gezocht

Het platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk, blijft streven naar een zo breed mogelijk draagvlak voor een inclusieve samenleving in Breda. Ieder die daar een bijdrage aan denkt te kunnen leveren, in geld, natura of diensten, kan zich melden als ambassadeur van het platform, en dan nemen wij contact met u op.

Breda voor Iedereen wordt mede mogelijk gemaakt door:
Facebook
Website
Copyright © Bredavooriedereen 2019, Alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@bredavooriedereen.nl

Breda voor Iedereen stuurt u 4 maal per jaar deze nieuwsbrief. Deze kunt u zelf verder verspreiden bij uw achterban. Bent u toch niet geinteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van Toegankelijkheid in Breda e.o.? Dan kunt u zich hier uitschrijven.
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Breda voor iedereen · Burgemeester Kerstenslaan 20 · Breda, N.Br. 4837BM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp