Copy
View this email in your browser
Uitnodiging Bijeenkomst op 4 december in Hotel Mastbosch voor ondernemers, politici, ambtenaren, ervaringsdeskundigen en experts. Hoe staat het met de toegankelijkheid van Breda?
Mocht u deze uitnodiging al via andere wegen hebben ontvangen, dan kunt u deze beschouwen als een herinnering. U kunt zich wel via het aangehechte formulier aanmelden als u dat nog niet hebt gedaan.
2017 Is nu al het jaar van de toegankelijkheid. Dat is zowel landelijk als lokaal goed merkbaar. Onder invloed van het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking wordt gewerkt aan een meer toegankelijke samenleving. In combinatie met de jaarlijkse Internationale dag voor mensen met een beperking is de tijd rijp om terug te blikken op de winst die is behaald bij het meer toegankelijk maken van Breda. Een terugblik die snel omgezet moet worden in toekomstplannen. Breda gaat in de komende jaren niet voor niets op voor de titels ‘Toegankelijkste gemeente van Nederland’ en ‘Europees meest toegankelijke stad’.
 
Het platform ‘Breda voor Iedereen, gastvrij en toegankelijk’ organiseert samen met Stichting Breda-Gelijk!, Stichting Zet en de gemeente Breda een bijeenkomst over inclusie en toegankelijkheid. In 2016 werd op 2 december de eerste bijeenkomst georganiseerd.
 
De samenwerkende organisaties nodigen u van harte uit voor deze tweede  Bredase AWARENESSDAG TOEGANKELIJKHEID op maandag 4 december 2017.
 
Op deze dag komen ondernemers, politici, ambtenaren, ervaringsdeskundigen en experts rond toegankelijkheid samen. Wij bieden u een interactief programma met gerenommeerde sprekers en veel ruimte om te netwerken.
 
De bijeenkomst bevat onder meer:
- Terugblik, wat is er in 2017 bereikt door Wilbert Willems (voorzitter Platform)
- Het VN-verdrag voor mensen met een beperking door Thijs Hardick (Ieder-in)
- Wat zijn de gevolgen voor de betrokken partijen?
- Waar kunnen we elkaar versterken om Breda in 2018  (nog) beter toegankelijk te maken
- De lancering van het TOEGANKELIJKHEIDSFONDS BREDA
 
Locatie: Hotel Mastbosch aan de Burgemeester Kerstenslaan 20 in Breda
 
Het tijdpad van deze bijeenkomst op maandag 4 december ziet er als volgt uit
14.30 uur  inloop.
15.00 uur  start van het programma
17.00 uur  start netwerkborrel
18.00 uur  einde van de bijeenkomst
 
Tot ziens op deze tweede editie van de Bredase Awarenessdag!

Wilbert Willems
Voorzitter Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk
Heeft u speciale wensen laat dit dan weten bij uw inschrijving in de e-mail. Een gedetailleerde agenda wordt op 4 december samen met een lijst van aanwezigen aangereikt.
Inschrijfformulier Awarenessdag


This email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Breda voor Iedereen · Burgemeester Kerstenslaan 20 · Breda, N.Br. 4837BM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp