Copy
Uitnodiging online Themalunch 15 april 2021

UITNODIGING WEBINAR

"Breda 2030, gastvrij en toegankelijk?"

Wanneer: donderdag 15 april
Tijd: van 12.00 tot 14.00 uur

Schrijf je hier in voor de webinar

Breda heeft een stip op de horizon geplaatst. In 2030 wil de gemeente de meest gastvrije stad van Nederland zijn. Er wordt nu druk gesleuteld aan een Omgevingsvisie in het kader van de nieuwe Omgevingswet. En er is een Binnenstadsvisie in de maak. Tijdens gesprekken hierover worden de termen ‘Heel, Schoon en Veilig’ vaak genoemd. Maar, hoe zit het met de toegankelijkheid van onze stad? Een actuele vraag om met alle betrokken partijen over te praten tijdens de eerste (digitale) themalunch in 2021 van het Platform Breda voor Iedereen, gastvrij en toegankelijk!

Deze themalunch zal net als de laatste bijeenkomst in november 2020 online via een webinar aangeboden worden. Op donderdag 15 april tussen 12.00 en 14.00 uur kan iedereen die mee wil praten (of gewoon luisteren) via een linkje deelnemen. Aanmelden kan via de website www.bredavooriedereen.nl/themalunch. Hier vindt u ook de link naar de Teams meeting. U kunt ook een mailtje sturen naar info@bredavooriedereen.nl. Vermeld hierbij uw naam en uw e-mail adres.

Om het onderwerp goed af te trappen zijn Hans Thoolen en Hans Nouwens bereid gevonden om inleidingen te verzorgen. Thoolen heeft zijn hele loopbaan gewerkt aan het verbeteren van ‘zijn stad’. Nouwens (Slimste Stad) zal ingaan op mooie technologische ontwikkelingen rond het verbeteren van de toegankelijkheid van Bredase evenementen. De themalunch zal worden afgetrapt door voorzitter Wilbert Willems, de digitale dagvoorzittersrol is in handen van Wouter Schelvis.

Het Platform nodigt voor deze lunchbijeenkomst met name ervaringsdeskundigen, betrokken ambtenaren en raadsleden uit om gezamenlijk voor te sorteren op 2030. Maar ook nu al zaken toe te voegen aan de partijprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Tot ziens/horens op donderdag 15 april aanstaande!

Meld je aan en praat mee!

Natuurlijk kun je dan ook vragen stellen.

Druk op de groene knop om je in te schrijven.
Schrijf je hier in voor de webinar
Namens de kerngroep van het Platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk wens ik iedereen veel leerzame momenten en vooral veel plezier tijdens deze webinar!

Wilbert Willems,
Voorzitter Platform Breda voor Iedereen,
gastvrij en toegankelijk

Help Breda over de drempel

Breda Gelijk, de organisatie die de belangen van mensen met een beperking behartigt, is begin dit jaar deze actie begonnen. Met name winkels, horeca en openbare gebouwen kunnen advies, hulp en financiering krijgen als ze met een (mobiele) drempel de toegang tot hun locatie kunnen verbeteren.
U kunt zich aanmelden bij
toegankelijkheidsfonds@breda-gelijk.nl

Sponsors, donateurs en partners gezocht

Het platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk, blijft streven naar een zo breed mogelijk draagvlak voor een inclusieve samenleving in Breda. Ieder die daar een bijdrage aan denkt te kunnen leveren, in geld, natura of diensten, kan zich melden als ambassadeur van het platform, en dan nemen wij contact met u op.

Breda voor Iedereen wordt mede mogelijk gemaakt door:
Facebook
Website
Copyright © Bredavooriedereen 2019, Alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@bredavooriedereen.nl

Breda voor Iedereen stuurt u 4 maal per jaar deze nieuwsbrief. Deze kunt u zelf verder verspreiden bij uw achterban. Bent u toch niet geinteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van Toegankelijkheid in Breda e.o.? Dan kunt u zich hier uitschrijven.
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Breda voor iedereen · Burgemeester Kerstenslaan 20 · Breda, N.Br. 4837BM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp