Copy
View this email in your browser

Beboermøde om Solcellepark


Mandag d. 2. december kl. 19:15 - 21:00

 

Naturbørnehuset, Veddevej 19

 

Kære <<First Name>>

Rude Eskilstrup Landsbylaug inviterer dig/jer til et opfølgende beboermøde vedr. etablering af solcellepark på Veddevej.

Den 7.11.2019 afholdtes et beboermøde med Better Energy hvor projektet blev fremlagt. Du kan læse lidt herom på www.rude-eskilstrup.dk - hvor du også kan finde Better Energys oplæg, som blev præsenteret på mødet.

Efter at vi alle har haft en lille tænkepause vil vi gerne samle beboerne igen (uden Better Energy) for at få vendt de forskellige problemstillinger og drøfte ønsker til tilpasning af projektet, så det bliver mere spiseligt - især for de primært berørte ejendomme, der ligger tættest på solcelleparken.

Projektet kræver nogle tilladelser fra Sorø kommune og der er endnu ikke indsendt ansøgninger. Vi skal prøve at lodde stemningen: Synes vi at projektet - med eventuelle modifikationer - skal gennemføres? Hvis projektet kommer så langt, at Better Energy sender ansøgning til Sorø Kommune, er det vigtigt, at vi er klædt godt på til den kommende høringsfase.

Du er også velkommen til selv at tage kontakt til Better Energy. Kontaktoplysningerne finder du på www.rude-eskilstrup.dk.

Vi håber at se dig/jer til mødet d. 2. december! - vi beklager det lidt korte varsel - men vi vil gerne være lidt på forkant - før det vrimler med julemænd og rensdyr overalt.
 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Rude Eskilstrup Landsbylaug, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp