Copy
Weergeven in browser
Ondernemersavond

Eindsprint naar de AVG
Voor zzp en MKB uit Molenwaard & Giessenlanden 
 


Datum:   Dinsdag 15 mei 2018

Tijd:        Inloop 19.45 uur, start 20.00 uur

Locatie:  Brede School het Carillon, Raadhuisplein 1, Nieuw Lekkerland

Is uw onderneming al klaar voor de AVG? Wilt u checken of u op de juiste weg zit of heeft u nog geen idee waar te beginnen? Kom dan naar deze ondernemersavond voor zzp’ers en bedrijven uit het MKB in Molenwaard en Giessenlanden.

Vanaf 25 mei vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de huidige privacywetgeving. De Europese Unie kent hiermee één privacywet; de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Privacyrechten worden met de AVG versterkt en uitgebreid. Betrokkenen (zoals uw klanten en burgers) krijgen door de AVG meer mogelijkheden voor zichzelf op te komen als het gaat om de verwerking van hun gegevens. Zij krijgen meer zeggenschap over hun gegevens en wat bedrijven daar mee doen.

Op dinsdagavond 15 mei nemen Dennis Baaten (Baaten ICT security) en Daphne Verstegen en Sanne Jeukens (trainees bij de gemeente Molenwaard) ondernemers mee in de AVG. Na een toelichting op de achtergrond en inhoud van de wet krijgt u concrete en praktische tips om uw administratie en bedrijfsvoering ‘AVG-proof’ te maken. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. Er is een maximum van 60 plaatsen daarom verzoeken wij u tijdig aan te melden en met één persoon per bedrijf te komen. Aanmelden kan door een email te sturen naar ondernemersloket@gemeentemolenwaard.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louisa Broens, accountmanager bedrijven gemeente Molenwaard: 06-46884538.  

Copyright © 2018 Gemeente Molenwaard, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can uitschrijven nieuwsbrief or uitschrijven van mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp