Copy
Nieuwsbrief #2 - maart 2017
Recreatieschap Vinkeveense Plassen
View this email in your browser
Staat hier straks uw ligstoel?
Uw eigen eilandje. Mis deze unieke kans niet. Veiling: 18 april 2017.
Van harte welkom op de inloopavonden
U bent van harte welkom op onze inloopavonden op maandag 20 of woensdag 29 maart van 19.00-21.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Boei in Vinkeveen. Hier kunt u terecht met al uw vragen over de kavels en de veiling. Vertegenwoordigers van het Recreatieschap en Gemeente De Ronde Venen zijn aanwezig. En de rentmeester en de notaris zullen er zijn om u te woord te staan. En u kunt zich desgewenst die avond registreren voor de veiling.
Ontdek de Vinkeveense Plassen
De Vinkeveense Plassen, dat is ruimte, vrijheid en plezier. Zoals te zien is op dit sfeervolle filmpje op YouTube van Haven Winkeloord.  
De verkoop van legakkers op de Vinkeveense Plassen was volop in het nieuws. Bekijk de reportage van RTL4 waarin een legakker-eigenaar vertel over zijn ervaringen.
Wilt u deelnemen aan de veiling? Registreert u zich dan vóór 12 april.
Een uniek gebied, dichtbij de stad: Beleef de Vinkeveense Plassen en bekijk het gebied vanuit de lucht.

"Deze veiling is voor mij een kans om nieuwe mensen te laten kennis maken met mijn vak en mijn passie. Ik zie het als mijn belangrijkste taak om mensen die geen of weinig veilingervaring hebben op hun gemak te stellen. Te zorgen dat ze het proces begrijpen en ook daadwerkelijk gaan meebieden." Patrick Becks, veilingmeester 
 
Zoek uw eiland
Kom zelf kijken! Voor mensen die overwegen een legakker te kopen, organiseert Rederij Klinkhamer een rondvaart langs de kavels op de Noord- en Zuidplas op zaterdag 1 april 2017 van 11.00 tot 15.00 uur. 
Kosten: 25 euro per persoon (incl. lunch, koffie, thee). Aanmeldingen en meer info:
info@gklinkhamer.nl0294-291545 of 06-25014306
Copyright © 2017 Recreatie Midden-Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp