Copy
ILOSANOMA - viikkokirje numero 1 Evankeliumintalolta

Hei <<Etunimi>>, 

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä ILOSANOMA - viikkokirjettä. Tästä eteenpäin me lähetämme sinulle joka toinen maanantai viikkokirjeen sekä sen lisäksi lähetämme joskus ajankohtaisia, ilmoitusluonteisia kirjeitä tapahtumien aikatauluista ja muutoksista. 

Heikki ja Riitta 

Tätä olemme odottaneet.

Vihdoinkin saamme olla sinuun yhteydessä ILOSANOMA-viikkokirjeen välityksellä. Tämä merkitsee meille tosi paljon. Kiitos että jaat meidän kanssa tämän. 

Tämän kirjeen teemana on yhdessä kulkeminen Jeesuksen seuraajina. Moni teistä on lukenutkin Riku Rinteen kirjoittaman kirjan Talon tarina, joka kertoo meidän polustamme Jeesuksen seuraajina. Kirjassa on kerrottu meidän elämämme käänteistä, sinullakin on oma tarinasi ihan yhtä ihmeellinen kuin meidänkin tarina. On hienoa että meidän tarinamme ja sinun tarinasi saa nyt kulkea yhdessä tästä eteenpäin. 

Niin, Evankeliumintalo on tullut meille tosi rakkaaksi, vaikka se välillä tuntuukin valtavan isolta haasteelta, mutta onneksi tiedämme että Jumala on kanssamme ja kuljettaa meitä joka päivä aamurukouksesta iltarukoukseen. Olemme siitä niin kiitollisia. Meidän suuri haaveemme on että Evankeliumintalo tulisi rakkaaksi myös sinulle, että pystyisimme  yhdessä rakentamaan siitä sellaisen paikan jossa sinullakin olisi hyvä olla, lähellä Jeesusta. Kiitos siitä että olet kanssamme. Nyt pyytäisimmekin sinua kertomaan meille mitä Evankeliumintalo sinulle merkitsee? Millaisen paikan se on sydämestäsi saanut. Voit kirjoittaa meille ajatuksiasi heikki@evankeliumintalo.fi osoitteeseen. 


Tulevista tapahtumista

Raino Hannulan isännöimä ILOSANOMAN-ilta jatkuu aina turvallisesti joka torstaina. Aloitamme tilaisuuden 18:30 kahvilla ja itse kokous alkaa kello 19:00. Olemme niin onnelisia siitä että olemme saaneet Rainon Evankeliumintalolle vakituiseksi hengen mieheksi. Raino on niin sydämellään ja koko olemuksellaan mukana Jumalan työssä. Uskomme että siinä tilaisuudessa tulemme näkemään ja kokemaan runsaasti Pyhän Hengen voitelua. Kiitos kaikille muillekkin vapaaehtoisena tilaisuudessa oleville, kuten Uoleville, tekniikan pojille, Ylistyksen vetäjille, keittöväelle jne...


Tammikuun viimeinen viikonloppu on yhtä JUHLAA

Olet ehkä jo huomannutkin, että perjantaina 27/1 klo.18 E-talolla kokoontuvat TV7:n ystävät. Myös sinä olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen, jossa hyviä sanoja uskosta ja elämästä jakavat Mirja ja Martti Ojares, Tuula Ekbom ja Lassi Erpiö. Pyhän Hengen yhteyttä saat kokea laulamalla ja ylistämällä Herraa yhdessä Ilpoisten piirin kuoron kanssa.

Satamaseurakunta viettää Turun alueen perustamisjuhlaa lauantaina alkaen klo 16. Tilaisuudessa siunataan tehtäväänsä myös Jaana ja Juha Jokiniemi.

Ja juhlat sen kuin jatkuvat! Sunnuntaina 29/1 viettää SEKL 50-vuotisjuhlaa täällä Turussa aloittamalla juhlajumalanpalveluksella Mikaelin kirkossa. Klo 16 Kansanlähetys jatkaa juhlaa E-talolla, jossa puheitten lisäksi konsertoi Pekka Simojoki, kaikille tuttu, rento hengellisen musiikin SSS-mies. Jos suinkin pääset, niin tule kuuntelemaan!

Klikkaa tästä kaikki tulevat tapahtumat

Tilaisuuksia katseltavana


Monet ovat kysyneet sitä että pystyykö tilaisuuksia katsomaan jälkikäteen jostain. Nyt voit katsoa alla olevia tilaisuuksia seuraavan kahden viikon aikana. Seuraavassa viikkokirjeessä on taas uusia tilaisuuksia katsottavana. Mukavia katseluhetkiä! 
ILOSANOMAN ILTA 17.11.2016
Pastori Raino Hannula kertoo anteeksiantamuksesta. Käytä salasanaa 777
KARI SALO Raamattutunti  7.1.2017
Käytä salasanaa 777

Meille voit lähettää sähköpostia osoitteeseen:
Turun Evankeliumintalo ry
Vähä Hämeenkatu 16
Turku 20500
Finland

Add us to your address book


Haluatko muuttaa tapaasi vastaanottaa viikkokirjettä
Voit update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp