Copy
ILOSANOMA - viikkokirje numero 4 Evankeliumintalolta. Kirje ilmestyy kahden viikon välein maanantaisin. Ole Hyvä.


Shalom!

"Šema Israel! Adonai eloheinu Adonai ecḥad."

Riitta ja Heikki

Kuule Israel!


Aloitamme tällä kertaa viikkokirjeemme juutalaisuuden tärkeimmällä rukouksella ja uskontunnustuksella, joka luetaan kaikissa juutalaisissa aamu- ja iltajumalanpalveluksissa.

"Šema Israel! Adonai eloheinu Adonai ecḥad." ( Kuule, Israel! Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ).

Tämä rukous kuultiin jopa kahtena eri iltana Evankeliumintalolla viikolla 7. Vierailevina puhujina olivat silloin sekä Israelin ja Lähi-Idän asiantuntija, että Jerusalemista saapunut messiaaninen juutalainen. Pekka Sartolan jakama luotettava ja ajankohtainen faktatieto ja Oren Lev Arin opetus ja Pyhän Hengen hoitava ja parantava läsnäolo koskettivat monia tilaisuuksissa olleita. 

Jos et ollut näissä tilaisuuksissa tällä kertaa, niin kannustamme sinua tulemaan, kun he vierailevat meillä seuraavan kerran. Esimerkiksi Pekka Sartola on lupautunut tulemaan 13. syyskuuta. Myös Oren Lev Arin mukana ollut Igor Pashlov aloittanee venäjän kieliset kokoukset Evankeliumintalolla syyskaudella. Ja jos Jumala suo, niin tulemme näkemään ja kuulemaan myös Orenia silloin.

Moni on kysellyt Seppo Jokisen luentosarjoista, joten kerrottakoon, että myös hänen iltansa alkavat vasta kesän jälkeen. Seuraavaan viikkokirjeeseen pistämme yhden hänen viime syksyn luennoistaan.

Olemme iloinneet myös isompien tilaisuuksien rinnalla toimivista pienpiireistä! Vaikka esimerkiksi yhteislauluiltoihin on tähän mennessä osallistunut vain kymmenen henkilöä, on se ollut hoitava hetki, jolloin jokainen paikalla ollut on saanut laulaa sydämestään Herralle. Välillä hurraten, välillä kyyneleitä kuivaten. Olisi mukava, jos tulisit mukaan!

Tiistaina on laskiainen. Tämä sana herättää muistot lapsuuden pulkkamäestä helmikuisessa lumisateessa tai -tuiskussa. Vasta kun varpaat ja sormet olivat kylmästä kohmeessa, maltoimme lähteä sisälle, jossa meitä odotti kuuma kaakao ja mummun leipoma vastapaistettu rasvarieska. Aikuisena olemme ymmärtäneet, että laskiainen ja erityisesti tuhkakeskiviikko on startti paastonajalle, joka päättyy Pääsiäiseen. Se on monille aikaa, jolloin luovutaan jostakin ja annetaan etusija hengellisille asioille keskittyen Jumalaan ja rukoukseen. Näin tosin voi tehdä milloin vain, sillä Hänen läsnäolossaan löydämme ilon!

Mainittakoon vielä, että Latvian kuorma on toimitettu perille. Kiitos kaikille, jotka toivat vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin, liinavaatteita ja muita kodin tekstiilejä, astioita jne. Jopa lähes koko hammaslääkärin vastaanotto lastattiin autoon! Olkoon sekin siunauksena monille!

Kirjoitamme tätä viikkokirjettä muutamia päiviä ennen lomamme alkamista. Olemme poissa Evankeliumintalolta kokonaisen kuukauden - jos Hän niin suo. Olemme kiitollisia, jos muistat meitä rukouksissa, etkä unohda heitäkään, jotka jäävät huolehtimaan talosta ja sen toiminnasta. 

toivovat Riitta ja Heikki

Jeesus siunaa sinua ja varjelee sinua. Jeesus kirkastaa kasvonsa sinulle ja on sinulle armollinen. Jeesus kääntää kasvonsa sinun puoleesi ja antaa sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen! Amen.

Klikkaa tästä kaikki tulevat tapahtumat

Uusinta paljon toivotusta Eivor Beckmannin saarnasta 19.2.2017 

Hän oli saanut sydämelleen puhua siunauksista. Ole hyvä! 
Eivor Beckmann 19.2.2017 Evankeliumintalolla

Meille voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: heikki@evankeliumintalo.fi


Haluatko muuttaa tapaasi vastaanottaa viikkokirjettä
Voit muuttaa asetuksiasi tai tai poistua listalta
Email Marketing Powered by Mailchimp