Copy
ILOSANOMA - viikkokirje numero 2 Evankeliumintalolta

Shalom!

Tällä tervehdyksellä haluamme lähestyä sinua tänään.

Tiedätkö muuten, mitä Shalom tarkoittaa? Hebrean sana 'Shalom' tarkoittaa tervehtimisen lisäksi kaikkea hyvää, kuten rauhaa, turvallisuutta, hyvinvointia, menestystä, mielenrauhaa, onnea, ystävyyttä, terveyttä ja pitkää ikää... Se on tervehdys, jota ehkä kannattaisi käyttää useammin.

Riitta ja Heikki

Uusia tuulia.


Vuoden 2017 ensimmäinen viikko toi tullessaan pieniä muutoksia Evankeliumintalon tapahtumiin. Olet ehkä huomannutkin, että Toritapahtuma on vaihtunut keskiviikolle, mikä näin ollen jakaa viikon työmäärää tasaisemmaksi. Ja tällä tavalla saimme myös tilaa ”Rukoustunnille”. Tervetuloa siis rukoilemaan Evankeliumintalolle myös torstaisin kello 17! ( Tai jollet pääse sinne, niin mikä estää rukoilemasta kotona samaan aikaan ). 

Välillä on mukavaa vain istua kahvi- tai teekupin äärellä ja vaihtaa kuulumisia ystävien kanssa kaikessa rauhassa. Kevätkaudella kahvio aukeaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Paitsi, kun kyseessä on kaksoistilaisuus, kuten esim. Patmos Lähetyssäätiön illat tai Kari Salon viikonloput. Tämän muutoksen myötä jonottaminen häviää ja todellakin jää aikaa sosiaaliselle kanssakäymiselle. Myös keittiössä auttavat voivat lähteä kotiin ’ihmisten aikaan’. ( Tämä on muutos, joka ottaa oman aikansa, joten seuraa ilmoitusta tulohallissa ).

Patmos Lähetyssäätiö lisää tilaisuuksia Turussa. Joten tervetuloa kuulemaan vahvaa ja ajankohtaista opetusta joka toinen sunnuntai klo 18 alkaen! Tarkemmat tiedot mm. aiheista ilmestyvät kotisivulle sitä mukaa, kun saamme ne.

Kari Salon tilaisuudet jatkossa ovat kahtena peräkkäisenä iltana, ei enää kolmena, kuten viime vuonna. 

Laulaminen tuo hyvän mielen! Ja jokainen osaa ja saa laulaa! Siksipä suunnittelemme yhteislauluiltoja tyyliin ”Laula Herralle”. Iltaan mahtuu aina myös muuta musiikillista ohjelmaa. Olemme varanneet tähän perjantai-iltoja sen mukaan, kun laulamisen iloa ja intoa riittää. Joten otamme ehdotuksia iltojen vetäjistä/laulattajista kiitollisina vastaan. Ilpoisten piirin kuoro on jo lupautunut vierailemaan.

Lopuksi vielä kiitosaihe: jokaisesta ystävästä, joka on tullut auttamaan ja palvelemaan lettuteltalle, ystävistä, jotka auttavat keittiössä ja kahviossa, pienpiirien vetäjistä…jokaisesta. Sinä mukaan lukien.

Sinua siunaten – Riitta ja Heikki


Joh. 14:27: ”Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista, jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon”.


Jk. Jollet jo ole hakenut liittymislahjaasi, niin voit hakea sen torstaisin klo 16.30 ja 19.00 välillä.

Klikkaa tästä kaikki tulevat tapahtumat

UUSINTA VIIME TORSTAILTA:
ILOSANOMAN-ilta - Raino Hannula


Monet ovat kysyneet sitä että pystyykö ILOSANOMAN-iltaa näkemään jälkikäteen. Nyt pystyy. Ole hyvä!
ILOSANOMAN-ilta uusinta viimeviikolta 28.1.2017
Raino avaa Jeesuksen Vuorisaarnaa.

Meille voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: heikki@evankeliumintalo.fi


Haluatko muuttaa tapaasi vastaanottaa viikkokirjettä
Voit muuttaa asetuksiasi tai tai poistua listalta
Email Marketing Powered by Mailchimp