Copy
Gegroet beste avonturier, 

Een nieuw jaar, nieuwe avonturen, nieuwe kansen, ....  we zoeken avonturen op in het hoge noorden, daar waar we onze kerstbomen nog in het wild kunnen zien staan. De sneeuwvlokken die rustig dwarrelen op een windstille avond terwijl we binnen zitten aan een kacheltje met een kop chocomelk in de hand. Kortom: gelukkig schrijft Outdoor Animation geen fictie, maar focussen wij ons op stevige avonturen op allerlei fronten.
De start van 2020 hebben we gedaan met een test-trip wintertrekking, hier een videoverslag daarvan!
In de kijker !

Vorig jaar trokken we met een groep vrouwen richting de Vercors en hebben er een winter-trektocht gedaan. Lien Lammar was een van de durvers en heeft er een artikel van geschreven voor De Standaard Magazine, lees hieronder gewoon verder:  "VROUWEN VAN DE VERCORS"
Interesse om zelf op tocht te gaan? We hebben enkele programma's lopen ieder jaar, maar we werken nog veel meer op maat achter de schermen. Dus voor een zelf samengesteld groepje maken we voor jou een tripje op maat. Neem zeker contact op.Verhuur: uitbreiding, maar wat?

We willen steeds op een meer nauwgezette manier aansluiten op de noden en behoeften van de avonturiers die we voorzien van materiaal. We zoeken naar de materialen die op jullie eigen expedities groot en klein noodzakelijk zijn maar die je liever niet zelf koopt. Kortom, we zijn telkens op zoek naar input vanuit de gebruiker om te weten wat er zeker moet zitten bij de uitbreiding van ons verhuur-aanbod. Heb jij dus concreet een idee? Aarzel niet, groot of klein, laat het ons even weten via mail, chat, whatsapp, linkedin, youtube, ....
Denk je aan wintermateriaal, ski's, teambuildingmateriaal, spelmateriaal, aanhangwagen, kajaks, ..... alle mogelijke opties maken kans, maak jezelf mee deel van de groei en deel je mening.

Outdoor Expedition, nieuw project!

Na veel en lang nadenken zijn we tot de conclusie gekomen dat we graag avonturiers met dezelfde mindset willen verenigen. Door deze mensen te ondersteunen in verschillende opzichten hopen we dat er de komende jaren veel trips, expedities, workshops en andere zaken kunnen georganiseerd worden. Zonder nog meer hierover kwijt te spelen: Klik op onderstaande foto om je alvast in te schrijven en als eerste te weten te komen waar, hoe, wanneer, .....dit project uit de startblokken zal schieten. We zullen zelfs vragen om het mee vorm te geven!

Mount Expo :  Workshop rond Packrafting

Een van onze specialiteiten is wildwatervaren. Hier zijn we met een vol hart mee bezig, en we trachten iedereen te overtuigen van de schoonheid, adrenaline, techniek, ..... hiervan. Gaandeweg hebben we ontdekt dat we een gelijkaardig gevoel kunnen meegeven met mensen zonder een te hoge instapdrempel te hebben en dus een maximale succesbeleving te hebben: Packraften. Deze relatief nieuwe activiteit is gaandeweg de wereld aan het veroveren én terecht! 
Wil je graag alles te weten komen hierover? Op 15 en op 16 februari tijdens de Mount Expo geven we voor de Klim-en Bergsport Federatie een workshop hierover. Alvast warmlopen kan ook, achter de foto hieronder zit een filmpje over de avonturen die je met een packraft kan beleven in België. Klikken maar!

Peddelcursussen verzameld:
  1. Kayak Road Trip Pyreneeën (12-19april) :  Facebook-Event 
  2. Packrafting Road Trip Pyreneeën (4-11april) :  Facebook-Event 
  3. Packraft Wildwatercursus beginners(1-4mei) Facebook-Event 
  4. Technische Voorbereiding Wildwater Gids( 20-25mei)event op facebook!
  5. Whitewater Packrafting Course French Alps((28juni-3juli): Facebook-Event
  6. Kajak Roadtrip Water in de Alpen (8-16augustus): Facebook-Event
Voor de cursussen van de zomer 2020 moet je nog even wachten, op 14 februari zal alle info online staan en zal je kunnen inschrijven, prik de datum alvast en zet je op aanwezig om als eerste alles te weten te komen.

Ik wil me graag nu inschrijven voor een cursus
Wat staat er nog zoal op de agenda?
1. Winter-uitstap "ervaringsgericht leren" : 27-31 januari
2. Mount Expo workshop Packrafting: 15 en 16 februari
3. Test-expeditie Pulkatocht Noorwegen: 20 februari - 1 maart
4. Prospectie-Expeditie Pulka-trekking in Finland : 7-16 maart
5. Slackline-workshop als "Sport Na De Bel" te Nijlen: 25 maart
6. Buitenspeeldag: Op diverse Locaties in Vlaanderen : 22april
7. LOFF on Tour in Hasselt : 30 april
 
Like ons!
Website
Tom toont wat trukjes...
Vastgebonden aan elkaar over een via ferrata gaan...
Niels Jespers legt uit hoe je met stijgijzers moet omgaan.
Die unieke momenten, daar moet je als fotograaf naar zoeken en op wachten.
Het lijkt zo uit afrika te kunnen komen....nochtans is dit gewoon in België!
Arctische gebieden hebben iets magisch, je ontdekt het wel als je daar bent.
Wanneer je jezelf de lucht in kan katapulteren!
Copyright © Outdoor Animation, All rights reserved.

Our mailing address is:
Servaes@outdooranimation.be
Hoegaardsestraat 204
3000 Leuven
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Outdoor Animation · Hoegaardsestraat 204 · 3000 Leuven · Leuven 3000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp