Copy

In deze nieuwsbrief

Nr. 10 april

Open lessen week, Stichting Leergeld, Sport- en spelmiddag, Club van 50, DVO 105 jaar, Gezocht; nieuwe notulist, PLUS spaaractie, RTT/tuco keuze zoekt paaseitjes, Touch of Magic.

Open lessen week bij D.V.O.

In de week van maandag 16 april t/m zaterdag 21 april houdt gymnastiekvereniging D.V.O. open huis. Er wordt lesgegeven in de eigen gymzaal en studio aan de Esdoornlaan 2 in Dubbeldam én op twee andere locaties. D.V.O. is een bloeiende vereniging waar voor alle leeftijdscategorieën en voor elk wat wils wordt aangeboden.

Er wordt bij voorkeur gewerkt met gediplomeerde leiding en aan de opleiding hiervoor wordt veel tijd, energie én geld gespendeerd, zodat ook in de toekomst het niveau van de lessen gewaarborgd zal blijven.

Het aanbod in deze open week betreft een grote verscheidenheid aan gymnastiek-, aerobic-, ballet- en kleuterlessen; daarnaast combitrainingen voor dames senioren, line-dance, zaalvoetbal en sport en spel voor dames én heren.

Voorafgaande aan deze week zullen onze leden flyers verspreiden onder vrienden en klasgenoten, waarin exact staat vermeld in welke lessen direct kan worden ingestroomd.

Genoemde flyers zijn óók te vinden in het clubgebouw, zodat iedereen van tevoren kan zien welke lessen meedoen aan deze week.

Genoemde informatie is óók te vinden op de website van D.V.O. en op Facebook.

Speel je al langer met de gedachte om wat aan de conditie te gaan doen of zoek je een nieuwe uitdaging, maak dan nu gebruik van dit aanbod. Kom vrijblijvend langs op één van de lessen die meedoen. Vooraf aanmelden is niet nodig. De leiding van D.V.O. zal u hartelijk ontvangen.

Doen alle kinderen mee?


In Nederland - en dus ook in Dordrecht - is er nog steeds veel armoede, waardoor kinderen langs de lijn blijven staan. Via Stichting Leergeld is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar wel de mogelijkheid mee te doen, zoals het betalen van een lidmaatschap voor een vereniging. De richtlijnen hiervoor zijn aangepast. Het is nu mogelijk om in aanmerking te komen indien de ouders tot 140% van het sociaal minimum verdienen. Dit was in het verleden 120%. Tevens is Stichting Leergeld op zoek naar de groep mensen, die nog niet weet dat er gebruik gemaakt kan worden van een financiële bijdrage. Via www.leergelddrechtsteden.nl kunt u de noodzakelijk info hierover vinden.

Sport- en spelmiddag op 30 juni


Zet het vast in jullie agenda : op 30 juni 2018 gaat er weer een sport- en spelmiddag plaatsvinden bij DVO met aansluitend een ballonnenwedstrijd en een gezellige BBQ. In de komende tijd gaan we alle leiding van DVO  informeren dat we weer op zoek zijn naar teams, die gaan strijden om de grote bokaal. Voor deze middag zoeken wij ook weer vrijwilligers om te assisteren. Meer info volgt in mei.

DVO Club van 50 - Vrienden van DVO

DVO heeft een trouwe club van vrienden, die jaarlijks een bedrag van €50,- schenken aan de vereniging. Van dat geld wordt een keer per jaar een cadeau gekozen, dat de Club van 50 aan DVO geeft. De afgelopen jaren waren dat o.a. een beamer, een beamerscherm en het 1-2-3 podium. De Club van 50 heeft nu zo’n dertig leden en we zouden er graag mensen bij hebben. Maak iemand lid van de Club van 50 en je ontvangt zelf een Pathe-filmbon t.w.v. € 10,-. Degene, die je lid maakt, ontvangt een slagroomtaart van DVO.

DVO bestaat dit jaar 105 jaar

Ter ere van dit feit zou het heel mooi zijn indien we vereniging van het jaar gaan worden. We willen dit bereiken voor alle leden en vrijwilligers, die het mogelijk hebben gemaakt om onze club deze historische mijlpaal te laten behalen per 1 juni 2018. We kunnen winnaar worden van Dordrecht, Zuid-Holland of van heel Nederland. Hoe hoger we eindigen, des te meer kans maken we op mooie prijzen voor DVO en deelnemers aan deze wedstrijd. Ga naar www.vereningvanhetjaar.nl en stem op DVO. Vanaf 9 april tot 20 mei kan je een stem uitbrengen. Via Facebook gaan we nog een extra actie inzetten, waarbij wederom extra prijzen zijn te winnen.

Gezocht: nieuwe notulist


Astrid van Spanje heeft aangegeven om vanaf het nieuwe seizoen haar taak als notulist te beëindigen. Na vele jaren gaan wij haar erg missen. We staan nu voor de uitdaging om voor het notuleren van de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergadering op zoek te gaan naar een nieuwe  notulist. We hebben om de 6 weken een vergadering dus het gaat om 8 tot 10 vergaderingen per jaar. Er is geen noodzaak om deel uit te maken van het bestuur - alles kan in overleg worden besproken. Heb je interesse in deze taak of weet je iemand ? Neem dan contact op met de voorzitter om de functie verder te bespreken. ( voorzitter@dvo-dordrecht.nl )
 

DVO doet mee aan de spaaractie bij de PLUS.


Voor elke € 10,- boodschappen krijg je een voucher, waarmee je op DVO kunt stemmen door hem te scannen. Doe mee, want de 3 nieuwe springkasten hebben een hoop geld gekost. Eind maart stond DVO bij de verdeling op de 7e plek - goed voor ca. € 575,-.
De actie loopt nog tot en met 28 april.

RTT/tuco keuze zoekt paaseitjes


Ondanks dat we midden in het wedstrijdseizoen zitten kunnen we best tijd maken voor wat ontspanning. Afgelopen dinsdag zijn we iets eerder gestopt om traditiegetrouw paaseitjes en hartjes te zoeken. Na het verstoppen stoven de meiden de zaal rond en op een paar na zijn ze allemaal gevonden. De laatste eitjes komen we vast met de grote schoonmaak weer tegen!

Het aftellen gaat langzaam beginnen ……

 

Aftellen naar zaterdag 10 november 2018 - een dag die de DVO-leden en aanverwanten al in de agenda hebben staan! En indien niet, ….. dan moet deze er snel ingezet gaan worden! Want op deze dag vieren wij allemaal dat DVO dit jaar haar 105-jarig bestaan viert. En dat doen we met een groots opgezette jubileumshow in de sportboulevard in Dordrecht. Deze datum lijkt nog best ver weg, maar voor je het weet is het zo ver. Momenteel zijn nog veel turngroepen bezig met het wedstrijdseizoen en is er nog geen tijd om met voorbereidingen voor de show bezig te zijn. Dat neemt niet weg dat het organisatieteam op de achtergrond al lange tijd bezig is om van alles te regelen. Een geschikte locatie zoeken, zorgen dat er goede belichting en muziek zal zijn en een thema verzinnen voor de show. Touch of Magic is het thema en zal een leidraad zijn door de gehele show. Het thema zal terug te vinden zijn of in muziek of in kleding of in het decor of wellicht in alles. De komende maanden voor de zomervakantie zal het zeker in alle verschillende lessen meer gaan leven en zullen beginnetjes gemaakt gaan worden voor ons DVO-optreden in november.

Wij hebben er in ieder geval zin in …. En we hopen jullie / u ook!

Facebook
Website
Adres:
DVO Dordrecht Esdoornlaan 2 3319XD Dordrecht

Copyright © 2018 Gymnastiek Vereniging, Alle recht voorbehouden.


Wil u veranderen hoe u de berichten krijgt?
U kunt uw voorkeuren updaten of Uitschrijven.

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gymnastiek Vereniging · Esdoornlaan 2 · Dordrecht, Zh 3319 XD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp