Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Niet vergeten:
pensioenaangifte doen!


Voor jou en voor je personeel is het belangrijk dat je de loon- en dienstverbandgegevens van je werknemers tijdig bij ons aanlevert. Krijgen we deze gegevens op tijd van je, is de facturatie up-to-date, zijn er geen correcties nodig en zijn jouw werknemers verzekerd van een juist pensioen. Dus heb je de laatste pensioenaangifte nog niet gedaan? Doe dat dan vandaag nog of anders zo snel mogelijk!
 
Alle werkgevers moeten iedere maand een pensioenaangifte doen. Natuurlijk begrijpen wij dat je een eigen planning hebt voor de loon- en pensioenaangifte. Toch vragen wij je om de pensioenaangifte zo vroeg mogelijk in te plannen. Hoe eerder je met de aangifte begint, hoe beter. Om je daarbij te helpen sturen wij je geheugensteuntjes en – als dat nodig is – rappels.
 

pijl
 
punt-rood

Lunch met pensioengesprek bij jou?


Vorig jaar bezochten we verschillende reisorganisaties, om daar tijdens een lunch werkgevers en werknemers bij te praten over hun pensioen en de laatste ontwikkelingen. Wij hebben de smaak te pakken. Maar belangrijker nog: 95% van de deelnemers gaf aan de lunch en de presentatie (met een interactieve insteek en de ruimte om vragen te stellen) waardevol te vinden. Vooral het persoonlijk contact, het heldere verhaal en de duidelijke voorbeelden worden erg gewaardeerd.
 
In 2019 gaan we dan ook zeker door met de lunchseminars. Ben je een werkgever van een organisatie met 20 (of meer) werknemers? En wil je jouw medewerkers tijdens een lunch, verder informeren over hun inkomen voor later? Aarzel dan niet om je aan te melden.
 
Voor organisaties met minder dan 20 werknemers delen we binnenkort de inhoud van de presentatie via een webinar. Deze digitale bijeenkomst biedt ons de uitgelezen mogelijkheid om alle geïnteresseerden op de hoogte te brengen. Interesse Meld je aan en zodra we een exacte datum voor het webinar hebben, hoor je dat van ons.
 

pijl

 
punt-rood

Hulp krijgen bij het aanleveren van de loongegevens?


Dat kan! Wellicht helpt het online instructiefilmpje op het portaal al. We hebben ook de instructies op de pensioenaangifte verbeterd en de uitleg duidelijker gemaakt. Als je twijfelt of de aangeleverde gegevens verzonden zijn en/of er bevindingen zijn, kan je dat eenvoudig zelf controleren. Kom je er alsnog niet uit, dan helpen we je graag.

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 41.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als werkgever bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen. Reiswerk Pensioenen verkeert sinds 1 januari 2021 in liquidatie.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile