Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Hoe creëer ik ruimte voor later?


Hoe creëer je genoeg financiële ruimte voor later? Is meedoen aan een pensioenregeling wel de beste manier, of kun je beter zelf geld opzij zetten? Willem Jan Boot, bestuurslid van Reiswerk Pensioenen, geeft antwoord op deze vragen. Want we willen dat jij later ook leuke dingen kunt blijven doen.
 

pijl
 
punt-rood

Mohsin blogt over zijn vader: Mijn vader houdt van reizen en dat meen ik serieus 
“The first step to getting the things you want out of life is this:
Decide what you want.” - Ben Stein


Laat ik jullie wat vertellen over mijn vader. Mijn vader is een one of a kind. Als eerste generatie gastarbeider kwam hij in de jaren 70 naar Nederland om te werken voor zijn toekomst. Van auto- en trappenfabrieken naar de kaasfabriek in Gouda, waar ik geboren en getogen ben. Eind jaren 80 opende mijn vader een plaatselijk koffiehuis waar gastarbeiders uit het Groene Hart na late ploegdiensten konden genieten van Marokkaanse muntthee. Een paar jaar later won mijn vader via de Kamer van Koophandel een vakantie naar Londen. Dit was zijn allereerste vakantie in zijn leven en hij keek zijn ogen uit. Waarom wil ik vertellen over hem? Het zit zo, ik reis de hele wereld over, net als mijn vader. Qua reislustigheid is de appel dus niet ver van de boom gevallen.
 

pijl

 
punt-rood

Hoe staat het ervoor met de nieuwe pensioenregeling?


Er komt een nieuwe pensioenregeling, maar deze is er nog niet. Onze sociale partners zijn hierover in gesprek. Zo gauw er meer bekend is informeren we je hierover natuurlijk. De laatste versie van ons pensioenreglement vind je op onze site. Hierin pasten we afgelopen maand de afkoopfactoren voor het wezenpensioen nog aan.
 
Ook landelijk onderzoeken de sociale partners hoe een beter en betaalbaar pensioenstelsel kan worden gerealiseerd. Tot nu toe helaas zonder concreet resultaat. Toch zijn er al wel nieuwe regels voor kleine pensioenen en heel kleine pensioenen.  
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 40.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als deelnemer bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile