Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

In deze nieuwsbrief


pijl
 
punt-rood

Pensioenakkoord gunstig voor Reiswerk Pensioenen


Het kan bijna niet anders dan dat je gezien hebt dat er een pensioenakkoord gesloten is. Maar wat betekent dit akkoord voor jou en voor jouw inkomen van later? Arnold Jager, voorzitter van het bestuur van Reiswerk Pensioenen, vertelt er in een blog meer over.
 

pijl

 
punt-rood

Zo staat ons pensioen ervoor


Ieder jaar wordt de financiële situatie van ons pensioenfonds opnieuw beoordeeld. En ons doel is om de pensioenen mee te laten groeien met de prijzen, zodat jij ook na je pensioen kunt blijven doen wat je leuk vindt. Hoe financieel gezond een pensioenfonds is, wordt uitgedrukt in een beleidsdekkingsgraad. Op dit moment is onze beleidsdekkingsgraad 97,3%.
 
Ook weten wat de gevolgen hiervan zijn voor jouw pensioen?
 

pijl

 
punt-rood

Bekijk de pensioenpresentatie 
Op maandag 24 juni bezochten we Corendon, om daar tijdens de lunch 60 werknemers bij te praten over hun pensioen en de laatste ontwikkelingen. Dit keer kon je deze lunchsessie ook volgen via een livestream. Wellicht heb je dat even gemist, maar dat is geen probleem. Je kunt de sessie namelijk terugkijken wanneer jij wil.
 
Maar liefst 88% van de aanwezigen liet ons in de evaluatie weten dat ze door de bijeenkomst een duidelijk(er) beeld hebben gekregen over het fonds en over hun ruimte voor later. Het loont dus de moeite om er even voor te gaan zitten.
 
Kijk de pensioenpresentatie terug:
 

pijl

 
punt-rood

Je partner aanmelden


Bij huwelijk of geregistreerd partnerschap krijgen wij de melding van de gemeentelijke basisadministratie. Indien je langer dan 5 jaar samenwoont, zullen wij jouw partner zonder samenlevingscontract registreren. Indien je korter samenwoont dan vijf jaar, hebben wij een samenlevingscontract nodig. Ook vragen wij je het formulier van onze website mee te sturen per e-mail of post. Dan kunnen wij dit registreren.
 
Meer vragen over jouw ‘later’? In een mail of via de website kan je ons alles vragen. Onze helpdesk zit van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur voor je klaar.
 
Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 40.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als deelnemer bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen. Reiswerk Pensioenen verkeert sinds 1 januari 2021 in liquidatie.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile