Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Geen toeslagverlening in 2018


We proberen jouw pensioen elk jaar te laten meegroeien met de prijzen. Dit heet toeslagverlening, of indexatie. Dit kan alleen als de financiële situatie van ons fonds goed genoeg is. Ieder jaar beoordeelt het bestuur, aan de hand van wettelijke regels, wat mogelijk is. Zo moet onze beleidsdekkingsgraad minstens 110% zijn en mag toeslagverlening vanaf 2015 alleen als we verwachten dat dit in de jaren daarna ook kan. Helaas is dit beide niet het geval.
 
Op dit moment is onze beleidsdekkingsgraad slechts 99%. Dit is onder het wettelijk minimum om jouw pensioen te mogen verhogen. Het bestuur van Reiswerk Pensioenen heeft daarom helaas moeten besluiten om de pensioenen dit jaar niet te verhogen. Dit geldt voor alle (oud-)collega’s werkzaam in de reisbranche.
 
Heb je vragen?
​Meer informatie over toeslagverlening en onze financiële situatie lees je op www.reiswerk-pensioenen.nl. Ook kun je eventuele vragen stellen aan onze servicedesk op 088 919 38 40 of per mail via info@reiswerk-pensioenen.nl.

pijl
 
punt-rood

Update: nog geen nieuwe pensioenregeling


We schreven er al eerder over in onze nieuwsbrief, Reiswerk Pensioenen is bezig met een nieuwe pensioenregeling. Er was goede hoop dat er inmiddels een beslissing zou zijn genomen, maar dat is niet het geval. We willen je wel graag laten weten wat de laatste stand van zaken is. Het gaat hier immers om jouw pensioenregeling.
 
ANVR en de vakbonden (FNV, CNV en De Unie) zijn nog in overleg en op dit moment helaas nog niet zover dat er een besluit genomen kan worden waar alle partijen achter staan. We kunnen dus ook nog niet zeggen wat in 2019 gaat veranderen. We blijven je op de hoogte houden van de ontwikkelingen en als er meer nieuws is, hoor je dit meteen van ons. 

pijl

 
punt-rood

Mohsin blogt voor
Reiswerk Pensioenen 
Reisblogger Mohsin en Reiswerk Pensioenen hebben de handen ineengeslagen.
Dit keer gaat zijn blog over vrijheid.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 40.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als deelnemer bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile