Copy

Korten nog niet van de baan

Bekijk online


Titel header
punt-rood

In deze nieuwsbrief


pijl
 
punt-rood

Belangrijkste wijzigingen in 2020


De verlagingen van de percentages voor de opbouw van het ouderdoms- en van het partnerpensioen zijn de belangrijkste wijzigingen die vanaf 1 januari van kracht zijn. Het opbouwpercentage voor het inkomen voor later van jouw werknemers wordt 1,4% (was 1,6%). Voor het partnerpensioen wordt dat 0,98% (was 1,12%). De hoogte van de premie verandert niet.
 

pijl

 
punt-rood

Optimalisatie van de dienstverlening


Een optimale dienstverlening voor werkgevers en werknemers. Daar gaan wij voor. Daarom zijn wij doorlopend in overleg met onze pensioenuitvoerder Centric. In de vorige nieuwsbrief kon je hier al over lezen. Dit overleg -waarin wij ook samenwerken met andere pensioenfondsen die de pensioenadministratie laten uitvoeren door Centric- heeft onder andere betrekking op loonaangifte via UPA en de kwaliteit van het KCC (klantcontactcenter).
 

pijl

 
punt-rood

Willem Jan Boot: En wat als er iets verandert?


Wat verandert er eigenlijk niet als het om je boterham voor morgen gaat? Willem Jan Boot, vice-voorzitter van het bestuur, wil het met je hebben over de kern van onze regeling: de afspraken tussen sociale partners, de ANVR en de bonden. Deze afspraken zijn de kern van de regeling: hoeveel mag je boterham voor later kosten? Hoeveel risico mag het fonds lopen? En wat is de ambitie over de hoogte van de pensioenen?
 

pijl

 
punt-rood

Meest gestelde vraag: Hoe kan ik mijn rekeningnummer / tenaamstelling wijzigen?


Voor het wijzigen van jouw zakelijke rekeningnummer hebben wij een kopie van het bankafschrift nodig. Aanvragen automatische incasso kan via het formulier op de website. Voor het wijzigen van tenaamstellingen of adressen controleren wij dit in het KVK registratiesysteem.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 41.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als werkgever bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile