Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Lunch en pensioengesprek met jou?


Vorig jaar bezochten we verschillende reisorganisaties, om daar tijdens de lunch werkgevers en werknemers bij te praten over hun pensioen en de laatste ontwikkelingen. Wij hebben de smaak te pakken. Maar belangrijker nog: 95% van de deelnemers gaf aan de lunch en de presentatie (met een interactieve insteek en de ruimte om vragen te stellen) erg waardevol te vinden. Vooral het persoonlijk contact, het heldere verhaal en de duidelijke voorbeelden worden erg gewaardeerd.
 
In 2019 gaan we dan ook door met deze lunchseminars. Werk jij bij een organisatie met 20 (of meer) werknemers? En wil je tijdens een lunch verder geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen rondom jouw inkomen voor later? Vraag dan je werkgever om jullie organisatie bij ons aan te melden.
 
Is de organisatie waar je werkt kleiner dan 20 werknemers of is je werkgever niet geïnteresseerd? Dan kan je binnenkort ons webinar volgen. Deze digitale bijeenkomst biedt je dezelfde mogelijkheid als de lunchsessie om op de hoogte te blijven. Alleen moet je zelf je boterham smeren. Meld je aan en zodra we een exacte datum voor het volgende webinar hebben, hoor je dat van ons.
 

pijl
 
punt-rood

Jouw inkomen voor later
in ‘mijn pensioen’


Natuurlijk. Pensioen is misschien moeilijk, saai en wellicht nog heel ver weg. Dat je dit nog even voor je uitschuift, begrijpen we maar al te goed. Toch is het de vraag of dit verstandig is. Een heel klein beetje weten hoe het werkt en hoe je er nu voorstaat, voorkomt vervelende verrassingen als het eenmaal zover is.
 
Daarvoor hebben we in ‘mijn pensioen’ op onze website een pensioenplanner. Log je hier in met je DigiD, dan zie je snel en eenvoudig wat je nu al hebt en waar je later op kunt rekenen. En ontdek je dat jouw pensioen op deze manier altijd dichtbij is.
 

pijl

 
punt-rood

Wanneer kan ik mijn pensioen in laten gaan?


Je kunt jouw pensioen in laten gaan vanaf 5 jaar voor jouw AOW-leeftijd. Wij sturen jou 3 tot 6 maanden daarvoor een aanvraagformulier. Daar hoef je zelf niets voor te doen. In ‘mijn pensioen’ op de website zie je wat je krijgt, kan je zelf ‘spelen’ met jouw pensioenaanspraken en bepalen welke keuzemogelijkheden voor jou het meest gunstig zijn.

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 40.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als deelnemer bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen. Reiswerk Pensioenen verkeert sinds 1 januari 2021 in liquidatie.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile