Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Geen toeslagverlening in 2018


Elk jaar proberen we de pensioenen te laten meegroeien met de prijzen. Dit noemen we toeslagverlening, of indexatie. Dit kan alleen als de financiële situatie van ons fonds goed genoeg is. Ieder jaar beoordeelt het bestuur wat mogelijk is op basis van de wettelijke regels. Zo moet onze beleidsdekkingsgraad minstens 110% zijn en mag toeslagverlening vanaf 2015 alleen als we verwachten dat dit in de jaren daarna ook kan. Dit is beide helaas niet het geval.
 
Op dit moment is onze beleidsdekkingsgraad slechts 99%. Dit is onder het wettelijk minimum om toeslag te mogen verlenen. Het bestuur van Reiswerk Pensioenen heeft daarom helaas moeten besluiten om de pensioenen dit jaar niet te verhogen. Dit geldt voor alle (oud-)collega’s werkzaam in de reisbranche. Later deze week horen jouw werknemers ook over dit besluit via onze website en de digitale nieuwsbrief voor werknemers.
 
Meer informatie over toeslagverlening en onze financiële situatie lees je op www.reiswerk-pensioenen.nl.

pijl
 
punt-rood

Update: nog geen nieuwe pensioenregeling


Zoals je weet is Reiswerk Pensioenen druk bezig met een nieuwe pensioenregeling. Er was goede hoop dat er inmiddels een besluit zou zijn genomen, maar dat is niet het geval. We willen je wel graag laten weten wat de laatste stand van zaken is.
 
ANVR en de vakbonden (FNV, CNV en De Unie) zijn nog in overleg en op dit moment helaas nog niet zover dat er een bevredigend besluit genomen kan worden. Wat er in 2019 gaat veranderen blijft daarbij dus ook nog onduidelijk. We houden jou als werkgever op de hoogte. Zodra er nieuws is, hoor je dit meteen van ons.

pijl

 
punt-rood

Mohsin blogt voor
Reiswerk Pensioenen 
Reisblogger Mohsin en Reiswerk Pensioenen hebben de handen ineengeslagen.
Dit keer gaat zijn blog over vrijheid.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 41.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als werkgever bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile