Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

In deze nieuwsbrief


pijl
 
punt-rood

Pensioenakkoord gunstig voor Reiswerk Pensioenen


Het kan bijna niet anders dan dat je gezien hebt dat er een pensioenakkoord gesloten is. Maar wat betekent dit akkoord voor de deelnemers van Reiswerk Pensioenen?
 
Lees meer in de blog van Arnold Jager (voorzitter bestuur Reiswerk Pensioenen).
 

pijl

 
punt-rood

Geen toeslagverlening in 2019


Ieder jaar wordt de financiële situatie van ons pensioenfonds opnieuw beoordeeld. En ons doel is om de pensioenen mee te laten groeien met de prijzen. Zo moet de dekkingsgraad minstens 110% zijn en mag er alleen toeslagverlening worden toegepast als we verwachten dat dit de jaren erna ook mogelijk is. Ook dit jaar is dit helaas beide niet het geval. Op dit moment is onze beleidsdekkingsgraad 97,3%.
 
Lees meer over wat de gevolgen zijn voor het pensioen van jouw werknemers.
 

pijl

 
punt-rood

Bekijk de pensioenpresentatie 
Op maandag 24 juni bezochten we Corendon, om daar tijdens de lunch 60 werknemers bij te praten over hun pensioen en de laatste ontwikkelingen. Dit keer kon je deze lunchsessie ook volgen via een livestream. Wellicht heb je dat even gemist, maar dat is geen probleem. Je kunt de sessie terugkijken wanneer jij wil.
 
Kijk de pensioenpresentatie terug:
 

pijl

 
punt-rood

Doe de pensioenaangifte op tijd


Voor jou en voor je personeel is het belangrijk dat je de loon- en dienstverbandgegevens van je werknemers tijdig en juist bij ons aanlevert. Krijgen we deze gegevens op tijd van je, is de facturatie up-to-date, zijn er geen correcties nodig en zijn jouw werknemers verzekerd van een juist pensioen. Ontvangen we deze gegevens te laat of onvolledig, dan ontvangen nieuwe werknemers hun Pensioen 1-2-3 buiten de wettelijke termijn.
 
Als werkgever herinneren we je frequent aan het insturen van Pensioenaangifte en het oplossen van bevindingen en signalen. Helaas constateren we dat het resultaat in onze bedrijfstak achterblijft. Ben je herhaaldelijk te laat, dan kunnen wij aanvullende maatregelen nemen zoals het aanspannen van een kort geding. Natuurlijk willen we het niet zover laten komen. Daarom herinneren we je vroegtijdig. En helpen we je zo goed mogelijk bij eventuele problemen.
 
Meer weten? Lees dan het artikel op de site.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 41.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als werkgever bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen. Reiswerk Pensioenen verkeert sinds 1 januari 2021 in liquidatie.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile