Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Hoe staat het pensioenfonds er voor?


Elk jaar maken we een samenvatting van hoe het het afgelopen jaar is gegaan met het pensioenfonds. Inmiddels is ook de balans opgemaakt hoe het is gegaan in 2017. Zo waren we eind 2017 met maar liefst 9.500 collega’s die bij Reiswerk Pensioenen sparen voor hun ruimte voor later en was het rendement van onze beleggingen 1,4%. Meer highlights uit het jaarverslag vind je hier.

pijl
 
punt-rood

Alexandra van Dreven is het nieuwste lid van het Verantwoordingsorgaan



 
Alexandra is 27, werkt als bedrijfsjurist bij Travelbird en is sinds kort het kersverse nieuwe lid van het Verantwoordingsorgaan (VO) van Reiswerk Pensioenen. ‘Er valt nog wat te winnen op het gebied van transparantie en communicatie.’
 

pijl

 
punt-rood

Goede lunches en goede gesprekken: een gouden combi


Het afgelopen half jaar bezochten we verschillende reisorganisaties, om daar tijdens de lunch werkgevers en werknemers bij te praten over hun pensioen en de laatste ontwikkelingen. Inmiddels staat de teller op 9 en hebben we meer dan 200 deelnemers kunnen bijpraten. 95% van de deelnemers gaf aan de presentatie waardevol te vinden. Zo hoorden we bijvoorbeeld: “Dit soort bijeenkomsten zijn zeer nuttig aangezien ik er zelf niet actief mee bezig ben” en “Heel prettig om live informatie te krijgen bovenop de post en mail”. Daar worden we blij van.
 
Wij hebben de smaak te pakken. Daarom zijn we op zoek naar meer werkgevers met 20 (of meer) werknemers die ook, tijdens de lunch, bijgepraat willen worden over de laatste ontwikkelingen rondom hun pensioen. Lijkt het jou ook wat? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@reiswerk-pensioenen.nl.
 
Niet minder belangrijk: ook voor werkgevers met minder dan 20 werknemers werken we aan een oplossing om de inhoud van de presentatie mee te delen.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 41.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nl



Meer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als werkgever bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile