Copy

Het laatste nieuws van Reiswerk Pensioenen

Bekijk online


Titel header
punt-rood

Achterstanden in de pensioenadministratie snel weggewerkt!


De afgelopen maanden verliep de pensioenadministratie verre van perfect. Harrie de Vaan, voorzitter bij Reiswerk Pensioenen, komt met goed nieuws. ‘We zijn er nog niet, maar de achterstand in de pensioenadministratie wordt snel weggewerkt.’ Wat was de oorzaak van deze achterstand? En wat kun je als werkgever in de toekomst van het fonds verwachten?
 

pijl
 
punt-rood

Onze vernieuwde pensioenplanner biedt nóg meer inzicht


Hij is er! De vernieuwde pensioenplanner van Reiswerk Pensioenen. Met deze planner kunnen jouw medewerkers precies zien hoeveel pensioen ze hebben opgebouwd en welk bedrag ze vanaf hun pensioendatum jaarlijks krijgen uitgekeerd. Ook kunnen jouw medewerkers zelf berekenen wat er gebeurt met hun pensioen als ze bijvoorbeeld eerder (of later) stoppen met werken. Kortom, de pensioenplanner biedt inzicht én helpt jouw medewerkers bij het maken van keuzes voor later. De vernieuwde pensioenplanner is te bereiken via onze website www.reiswerk-pensioenen.nl. Wil je jouw medewerkers hierover informeren?
 
Vernieuwde pensioenregeling
Er komt een nieuwe pensioenregeling, maar deze is er nog niet. Onze sociale partners zijn hierover in gesprek. Ook landelijk onderzoeken de sociale partners hoe een beter pensioenstelsel kan worden gerealiseerd. Tot nu toe zonder concreet resultaat. Als er meer informatie is, melden we dat natuurlijk. De laatste versie van ons pensioenreglement vind je op onze site. Hierin pasten we afgelopen maand de afkoopfactoren voor het wezenpensioen nog aan.

pijl

 
punt-rood

De lunchbijeenkomsten van Reiswerk Pensioenen: lekker eten én goede gesprekken


Goed nieuws! Ook in 2019 bezoeken we reisorganisaties om werkgevers en werknemers bij te praten over hun pensioen en de laatste ontwikkelingen op pensioengebied. Als aanwezige krijg je bovendien de ruimte om al jouw prangende vragen te stellen over de pensioenregeling van Reiswerk Pensioenen. Niet voor niets krijgen we vaak de reactie “knap dat je zoiets ingewikkelds in zo’n korte tijd helder kunt uitleggen”.

Meld je aan!
Vind je het waardevol dat we jou en jouw werknemers ook bijpraten over de pensioenregeling? Meld je dan nu aan voor een lunchbijeenkomst bij jou op de zaak. We hebben in 2019 nog genoeg ruimte in onze agenda! Aanmelden kan via info@reiswerk-pensioenen.nl.
 
Voor grote en kleine reisorganisaties
Vooralsnog bezoeken we alleen reisorganisaties met 20 of meer werknemers, maar we werken aan een alternatief voor kleinere bureaus. Meld je dus sowieso aan. Wij kijken dan hoe we de betreffende lunchseminar het best kunnen organiseren.
 

pijl

 

Colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Reiswerk Pensioenen.
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
Je kunt de Servicedesk bellen op 088 919 38 41.
Je kunt ons mailen via info@reiswerk-pensioenen.nlMeer weten? www.reiswerk-pensioenen.nl


Je ontvangt deze e-mail omdat je als werkgever bent aangesloten bij Reiswerk Pensioenen.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Forward this email to a friend
Update your profile