Copy
Nieuwsbrief Kattevennen-Cosmodrome
december 2018

Apollo 8 - voor het eerst mensen naar de Maan
donderdag 20 december 2018 om 20u

Vijftig jaar geleden, in december 1968, vlogen drie Amerikaanse astronauten voor het eerst naar onze naaste buur, de Maan.  Voor een landing was het nog te vroeg, die was in juli van het daaropvolgende jaar voorzien. Maar toch werd Apollo 8 een memorabele vlucht. Waarom? Dat vertelt Koen Geukens graag verder in deze lezing.

MEER INFO?

Sterrenkijkavonden
zaterdagavond om 20u
Is het op zaterdagavond helder weer? Dan is onze sterrenwacht open voor het grote publiek. Onze astroranger laat je de hemel afspeuren door een super lange telescoop. Wie weet kan jij wel enkele kraters op de maan ontdekken!
Technologiebende
kidsworkshops Kerstvakantie
Ook deze Kerstvakantie staat de Technologiebende klaar met leuke workshops voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Reserveer alvast de woensdagnamiddag om te komen experimenteren, met licht of met de zwaartekracht.
Op zoek naar de Kerstster
Kerstvakantie
Gezellig een 360° show meepikken in de kerstvakantie? Dat kan! We hebben een leuk aanbod voor jong én oud. Na elke 360° show gaan we op zoek naar de Kerstster. Weet jij welke ster dit is? We zoeken het graag samen met je uit!
24u Vormingplus
21 en 22 december 2018
Neem samen met de Cosmodrome deel aan De Warmste Week van Music for Life. In de 24u V+ organiseren we een waarneemsessie van de Maan en de sterrenhemel. De opbrengst gaat volledig naar Horizont vzw.
Copyright © 2018 Kattevennen-Cosmodrome, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp