Copy
Nieuwsbrief Kattevennen-Cosmodrome
Februari 2018

Nationale Sterrenkijkdagen
23 & 24 februari vanaf 20u

De Nationale Sterrenkijkdagen zijn hét moment om kennis te maken met onze sterrenhemel. Onder begeleiding van onze astrorangers speur je de hemel af op zoek naar sterren en planeten. Kom zeker ook een kijkje nemen tijdens één van onze boeiende workshops voor jong én oud.

PROGRAMMA

Lezing 'In de voetsporen van Galileo Galilei'
donderdag 15 februari om 20u
Hoe voelt het om in de schoenen te staan van Galileo Galilei en zijn historische waarnemingen over te doen? Waarnemer Jef De Wit van Urania bespreekt dit baanbrekend werk en overloopt de mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan.
Kinderuniversiteit
zaterdag 24 februari om 12.30u
Ben je tussen 8 en 14 jaar? Nieuwsgierig en gebeten door wetenschap? Volg dan een college met een prof en ga daarna aan de slag als een echte wetenschapper.
Sterrenkijkavonden
elke zaterdagavond om 20u
In het observatorium kan je de hemel waarnemen door een superlange telescoop. Haal het heelal korter bij en ontdek de geheimen van het universum. Raadpleeg vóór je komst wel altijd onze website of facebookpagina want de avond gaat alleen door bij helder weer.
'360° show 'Op reis met Seppe Supernova'
Op reis met Seppe Supernova' is een interactieve 360° show speciaal op maat gemaakt voor onze jongste bezoekers. In de krokusvakantie, elke weekdag om 11u.
Copyright © 2018 Kattevennen-Cosmodrome, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp