Copy
Programmatie lezingen Cosmodrome
najaar 2018

Brein(k)rakers
najaar 2018

Brein(k)rakers, dat zijn markante vertellingen door mensen met een passie voor het oneindige. Dit najaar organiseert de Cosmodrome iedere maand een interessante lezing, met onderwerpen van de oerknal tot aan de eerste maanlanding. Als lid of abonnementhouder van de Cosmodrome kan je deze lezingen gratis bijwonen. Reserveren is wel de boodschap.
 

'Sterren en Planeten'
weerman Eric Goyvaerts
27 september 2018 om 19.30u
Kom alles te weten over sterren en planeten en beleef een gezellige avond samen met het olijke duo van Radio 2 Limburg. We hebben 30 plaatsen ter beschikking voor onze leden. Reserveer vóór zondag je plaatsje als je erbij wil zijn.
'De marsreis van een aardappel'
Alejandro Chavez Saez

15 november 2018 om 20u
Frieten uit de Andes? Wij volgen de aardappel in een reis door de geschiedenis. We werpen ook een blik in de nabije toekomst waarin de NASA aardappelen wil kweken op Mars.
'CERN'
Prof. Dr. Frey Blekman

18 oktober 2018 om 20u
De deeltjesversneller op CERN: wat, waarom en hoe? Deeltjesfysica is een nuttige en interessante wetenschap voor de maatschappij, maar het is ook zinvol om de sociale en humoristische aspecten hiervan te onderzoeken.
'Apollo 8, voor het eerst mensen naar de maan'
Koen Geukens

20 december 2018 om 20u
Vijftig jaar geleden vlogen drie Amerikaanse astronauten voor het eerst naar onze naaste buur, de Maan. Voor een landing was het te vroeg maar toch werd Apollo 8 een memorabele vlucht.
Copyright © 2018 Kattevennen-Cosmodrome, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp