Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev September 2020
Bliv DINST-certificeret!
 
Nu kan du blive certificeret i dialogværktøjerne ’5 Generationer af digital modenhed’ og ’10+3 evner til digital transformation’. Vi kalder det DINST-certificering.

Vi certificerer både konsulenter fra eksterne konsulenthuse (store som små) og interne konsulenter fra større organisationer. Som DINST-certificeret bliver du klædt på til at bruge de webbaserede dialogværktøjer i udviklingsforløb på både individ-, gruppe- og organisationsniveau.

Dialogværktøjerne udvider respondenternes selvindsigt i egne og organisationens evner til digital modenhed og transformation, og skaber dermed fundamentet for en frugtbar og indsigtsfuld dialog. Således understøtter værktøjerne, at der skabes et fælles digitalt mindset i organisationen.
 
Du skal blive DINST-certificeret fordi du …
  • arbejder med at facilitere digital modenhed og etablere fælles mindsets baseret på de ”10+3 evner” blandt kunder eller i egen organisation
  • er optaget af at monitorere den digitale modenhed over tid og i forskellige organisationer eller afdelinger
  • er optaget af den nuværende digitale modenhed og ønsker at bidrage til en øget modenhed og den fremtidige udvikling
  • du er interesseret i at spille organisationen god ved at forbedre svaghederne og dyrke styrkerne endnu mere
Efter DINST-certificeringen er du er autoriseret i brugen af DINST’s webbaserede dialogværktøjer, som grundlag for en kvalitativ dialog med andre.

Vi anbefaler, at du er godt inde i vores teoretiske rammeværker ved enten at have læst bogen ”Digital Transformation” eller har gennemført vores Masterclass eller Diplomclass i Digital Transformation inden du starter på en DINST-certificering. Fokus er på værktøjerne mere end på teori og rammeværker, der er forudsætningen for at kunne arbejde i dybden.
#CreatingDigitalMindsets
LÆS MERE OM DINST-CERTIFICERINGEN
Udbud vundet!

Det er os en stor fornøjelse at kunne dele nyheden med jer om at ”Statens Digitaliseringsakademi” som er udviklet af Digitaliseringsstyrelsen på vegne af den statslige sektor, netop har valgt Devoteam og Digitaliseringsinstituttet – DINST, som leverandører af kursuspakken «Bring digitale teknologier i spil».

I samarbejde med Devoteam, der har en stor, dyb og praktisk viden om de nye teknologier i en statslig kontekst, skal vi udvikle og levere kurset til alle ansatte i Staten.

”Det glæder mig at Devoteam har inviteret os med i deres tilbud, og vi ser frem til at bidrage med vores erfaringer med udvikling og afholdelse af kurser og Masterclass indenfor digitalisering, og til samarbejdet med Devoteams stærke faglige og teknologiske profiler”, siger Pernille Kræmmergaard, grundlægger af Digitaliseringsinstituttet – DINST.

Kursuspakken kommer til at bestå af praksisnære kurser og ekspertoplæg til medarbejderne og en Masterclass for lederne. De digitale kompetencer skal styrkes indenfor fx RPA, IOT, Machine Learning, Blockchain, Cloud mm. Kurserne tager sigte på ’generalisterne’, idet man ønsker at brede forståelsen ud og modne alle statslige organisationer inden for nye teknologier.

Normalt plejer vi i Digitaliseringsinstituttet – DINST ikke at byde på store udbud, men i denne kontekst var Devoteam allerede blevet prækvalificeret, da de tilbød, at vi kunne være med. Arbejdsfordelingen er sådan at Devoteam bringer de nye teknologier til bordet – og vi bringer dem i spil i en statslig kontekst og større forståelsesramme bl.a. baseret på evnerne ”Teknologisk fremsyn – Pluk de relevante teknologier” og ”Tech- og dataledelse – Digitalt helt ind i kernen”, som er hhv. kapitel 5 og 13 i Pernille Kræmmergaards bog ”Digital Transformation”.

 ”I Devoteam glæder vi os til at undervise statslige medarbejdere og ledere i de teknologier, som vi til dagligt arbejder med i såvel stat som i den øvrige del af det danske samfund. Jeg er sikker på, at vi med vores kombination af konkret erfaring med teknologierne, store kendskab til den statslige sektor og vores erfaring med at udvikle og afholde kurser går et spændende og berigende samarbejde i møde,” siger seniorpartner i Devoteam, Per Eeg.

Kurserne gennemføres i en vekselvirkning mellem tilstedeværelsesundervisning, teknologi-labs og online forløb, hvor den grundlæggende gennemgang af teknologierne primært vil foregå ved online undervisning, mens drøftelsen af anvendelsen i deltagernes hverdag vil foregå fysisk.


Pernilles klumme

- Behov for generation 4 og 5 af digital modenhed – og det er heldigvis ikke bare noget jeg synes
 
Sidste måned sluttede jeg min klumme af med overvejelsen om en ny titel til min bog om Digital Transformation, til i stedet at hedde ”10 evner din organisation skal mestre og 3 du får brug for i til stadighed øgede digitale omgivelser”. Min bog handler jo egentlig mere om hvordan virksomheder og organisationer skal organisere sig og hvordan ledelse udøves i digitale omgivelser, end den handler om hvordan transformationen skal eller bør gribes an.

Denne overvejelse har fået nyt liv i den forgangne måned, og de sidste uger har også givet overvejelser og håb om at den situation vi står i, hvor Corona-krisen har betydet et væsentligt digitalt løft, også bliver startskuddet til, at vi for alvor kommer til at anvende digitale teknologier til realisering af helt nye muligheder, imødekomme nye konkurrencemæssige landskaber og samtidig muliggør, at organisationen kan imødekomme de nye og foranderlige krav og forventninger fra såvel kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

 
Hvis du er interesseret i at læse mere om mine overvejelser, så kan du læse hele klummen her.
 
PERNILLES KLUMME


Digitaliseringsinstituttet tilbyder


Kompetenceudvikling indenfor Digital Transformation:
Ønsker du eller dine kollegaer at blive mere parate til Digital Transformation, så tilbyder Digitaliseringsinstituttet følgende muligheder:

Masterclass i Digital Transformation:
Læs mere om Masterclass her.

Diplomclass i Digital Transformation:

Læs mere om Diplomclass her.
 

Certificering:
Læs mere om Certificering her. 

Datadreven Ledelse:
Læs mere om Datadreven Ledelse her. 

DISIMIT-netværk:
Læs mere om DISIMIT her


Dialogværktøjer - "Digital Modenhed" og "De 10+3 evner":
Læs mere om dialogværktøjer her.
 
Vesterbro 18      -      9000 Aalborg     -      2571 5050      -       www.dinst.dk
Link
Link
Dinst.dk
Dinst.dk
dinst@dinst.dk
dinst@dinst.dk
Copyright © 2020 Digitaliseringsinstituttet, All rights reserved.

Dette nyhedsbrev blev sendt til: <<Email adresse>>
Opdater mailadresse - Afmeld nyhedsbrev

Digitaliseringsinstituttet
Budolfi Plads 12, 1. tv.
Aalborg 9000
Denmark

Føj os til din adressebog

Email Marketing Powered by Mailchimp