Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev August 2020

Anders Hoffgaard, ny Managing Partner:
 
Jeg vil gerne benytte lejligheden til i dette nyhedsbrev at hilse på alle Jer trofaste læsere.

Jeg er både stolt og ydmyg over nu endelig at være startet i Digitaliseringsinstituttet. COVID-19 forsinkede processen med 3 måneder – men nu er vi endelig i gang, og det føles både godt og rigtigt. Jeg glæder mig til at lære Jer alle bedre at kende, og ikke mindst lære om, hvordan I leder og organiserer i en digital virkelighed.

Vi har allerede fart på. Både gode, gamle kunder – og en række nye - efterspørger igen workshops og foredrag, og tilmeldingerne til både Masterclass og Diplomclass kommer ind. Vi har således næsten fuldt program i efteråret, og spritter af og gør vores til at sikre alles sundhed. Og vi beder til myndighederne ikke lukker Danmark ned igen. Måtte det ske er vi top-tunet til at gennemføre alle aktiviteter digitalt.

Vi har i teamet skærpet vores vision, således vi nu arbejder for dels at skabe et digitalt modent samfund og dels for at medskabe begrebsdannelsen og dagsordenen for hvordan individer, grupper, organisationer og nationer skaber værdi med digitale teknologier i en bæredygtig verden. Det er derfor også vores ambition at blive én af verdens førende udbydere af kompetenceudvikling, når det handler om at lede i en digital virkelighed. Til det formål har vi udviklet et webbaseret dialogværktøj, som skal bredes ud i resten af verden.

Som I nok kan fornemme er visionerne store, men vi har allerede etableret en del kontakter i udlandet, så for os er dette et helt naturligt skridt.

Dette kalder derfor på en re-branding af virksomheden, idet navnet ’Digitaliseringsinstituttet’ ikke fungerer lige godt på norsk, engelsk, svensk, serbisk og arabisk. Meget mere om dette i de kommende nyhedsbreve.

 
FØLG ANDERS PÅ LINKEDIN


Pernilles klumme

- Hvad betyder pandemien for digital omstilling for virksomheder, organisationer og ledere?
 
Sommerferien er for de fleste af os slut og vi er alle så småt vendt tilbage til en hverdag, der nogenlunde ligner den vi kender. Men så alligevel ikke helt; corona er stadig iblandt os herhjemme og i de lande vi samarbejder med, og det betyder selvfølgelig noget for virksomheder, organisationer og ledere.

I løbet af sommeren, og ved de få arrangementer, jeg har været ude til her efter ferien, har jeg talt med mange om, hvad pandemien kommer til at betyde af forandringer for virksomheder og organisationer, for lederskabet generelt og for den digitale dagsorden og omstilling specifikt.

Derfor vil jeg bruge denne måneds klumme til at reflektere over, hvilke spørgsmål ledere bør stille sig selv. Udover at reflektere over hvad pandemien betyder i forhold til den digitale dagsorden og i forhold til de 10+3 evner til digital transformation, som jeg arbejder med, har jeg også kigget på hvad der har været publiceret på hhv. Harvard Business Review og MIT Sloan Management Review her i juli og august måned.
 
Læs hele klummen her.
 
PERNILLES KLUMME
Efterårets kurser og uddannelser
 
Nedlukningen i forbindelse med COVID-19 har påvirket os alle, men det lysner og efterårets uddannelser og kurser i både Aalborg og København kører som planlagt. Som i foråret tager vi naturligvis alle tænkelige forbehold og følger myndighedernes anvisninger, og er klar med et digitalt alternativ, hvis fysisk fremmøde ikke er muligt.

Der er fortsat få ledige pladser - læs mere om indhold, udbytte, program og datoer her:

Masterclass i Digital Transformation (Aalborg, start 27. august 2020)

Certificering (Aalborg, start 1. september 2020)

Datadreven Ledelse (Middelfart (internat), start 21. september 2020) 

Diplomclass i Digital Transformation (København, start 21. oktober 2020 

Masterclass i Digital Transformation (København, start 29. oktober 2020)

 

Creating Digital Mindsets


Masterclass i Digital Transformation:
Læs mere om Masterclass her.

Diplomclass i Digital Transformation:
Læs mere om Diplomclass her.
 

Certificering:
Læs mere om Certificering her. 

Datadreven Ledelse:
Læs mere om Datadreven Ledelse her. 

DISIMIT-netværk:
Læs mere om DISIMIT her


Dialogværktøjer - "Digital Modenhed" og "De 10+3 evner":
Læs mere om dialogværktøjer her.
 
Vesterbro 18      -      9000 Aalborg     -      2571 5050      -       www.dinst.dk
Link
Link
Dinst.dk
Dinst.dk
dinst@dinst.dk
dinst@dinst.dk
Copyright © 2020 Digitaliseringsinstituttet, All rights reserved.

Dette nyhedsbrev blev sendt til: <<Email adresse>>
Opdater mailadresse - Afmeld nyhedsbrev

Digitaliseringsinstituttet
Budolfi Plads 12, 1. tv.
Aalborg 9000
Denmark

Føj os til din adressebog

Email Marketing Powered by Mailchimp