Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev November 2019
Test din organisations 10+3 evner til digital transformation og prøv den gratis

I forlængelse af Pernille Kræmmergaards opdaterede bog om Digital Transformation har vi udviklet en ny og opdateret selvevalueringstest af organisationens 10+3 evner til digital transformation. Testen er nu tilgængelig på en ny platform, hvor du kan få illustreret din testscore i samme øjeblik som du har færdiggjort testen. Du kan tage testen gratis her (vælg på side 3 at det er organisationens samlede evner du ønsker at teste).

Resultaterne kan anvendes til dialog om organisationens nuværende evner og give anledning til mere konkrete drøftelser af hvad der skal arbejdes med for at ruste organisationen bedre til den videre digitale rejse. Du kan læse mere om testen og mulighederne her.

Testen synliggør styrker og svagheder samtidigt med at der i den fulde version også også er mulighed for at sammenligne flere deltageres vurderinger, eksempelvis i en ledergruppe og på tværs i organisationen.


Pernilles klumme


- Hvad stiller de nye IT-landskaber krav til hos ”ikke IT-ledere”?
 
I mange år har en af mine kæpheste været ”at vi ikke længere kan overlade IT, til IT alene, det er IT simpelthen for vigtigt til!” Men med den udvikling, der generelt sker i organisationer omkring øget digitalisering og deres IT-mæssige landskaber, føler jeg at mit argument har fået fornyet styrke og aktualitet.
Vi skal til at arbejde med IT på en moderne måde – for at citere en artikel fra Computerworld tilbage fra marts måned 2019.  Men hvad vil det så sige at arbejde med IT på en moderne måde og hvad kræver det af organisationens ledere? Det er et spørgsmål jeg har interesseret mig for i mange år, og forsat vil have fokus på fremadrettet, for jeg er ikke helt færdig med svaret herpå.

Hvis du er interesseret i at læse mere , så kan du læse hele klummen her
 
PERNILLES KLUMME
Nyt program på Masterclass i Digital Transformation
 
De teknologiske og digitale muligheder forandrer sig hele tiden, samtidig med at den internationale forskning og teoridannelse om digital transformation også udvikler sig. Det betyder også løbende nye teorier, der dukker op og som fortjener en plads på vores Masterclass i Digital Transformation, og derfor opdaterer vi naturligvis løbende programmet, så det afspejler den digitale og teknologiske udvikling og altid indeholder de nyeste teorier og viden. Som deltager på Masterclass vil du derfor også altid kunne møde forskellige forskere og danske ledere, der hver især bidrager med deres unikke indsigt, opdaterede viden og erfaringer.
Vi er netop nu i gang med det 15. hold (og program) i rækken og siden uddannelsen startede i januar 2016 har vi haft mere end 250 ledere fra danske private og offentlige virksomheder med. I 2020 er der planlagt 3-4 Masterclasses, hvoraf forårsdatoerne allerede er på plads. 30. januar 2020 starter vi hold 16 op i Aalborg og 23. april 2020 kører hold 17 i København. Tilmelding er stadig mulig på begge hold og du kan læse mere om tilmelding og program her
Diplomclass i Digital Transformation godt fra start med blended learning

Onsdag den 30. oktober havde vi ’premiere’ på relanceringen af vores opdaterede Diplomclass i Digital Transformation, hvor Anja Reinwald kunne byde velkommen til deltagerne i Aalborg.  Nye emnerne på uddannelsen er blandt andet data og kunstig intelligens og hvordan det skaber værdi - og udfordringer – samt hvordan også dét skal tænkes ind i det digitale arbejde.
Uddannelsen kører nu som et blended learning-forløb med 2 fysiske moduler, og deltagerne er netop nu i gang med den supplerende digitalt understøttede læring inden vi igen mødes på modul 2. Næste hold har opstart i København 22. april 2020 og du kan læse mere om program og tilmelding her.


Digitaliseringsinstituttet tilbyder


Kompetenceudvikling indenfor Digital Transformation:
Ønsker du eller dine kollegaer at blive mere parate til den Digitale Transformation, så tilbyder Digitaliseringsinstituttet følgende muligheder:

Diplomclass i Digital Transformation:

Læs mere om Diplomclass her. 

Online Akademi:
Læs mere om vores Online Akademi her

Masterclass i Digital Transformation:
Læs mere om Masterclass her.

DISIMIT - Eksklusivt netværk for danske kommuner:
Læs mere om DISIMIT herEt netværk hvor forskere og praktikere mødes og tilegner sig nye begreber, ideer, erfaringer og teorier.
 
Selvevalueringstests - "Digital Modenhed" og "De 10+3 evner":

Læs mere om selvevalueringstests her.

 
Vesterbro 18      -      9000 Aalborg     -      2571 5050      -       www.dinst.dk
Link
Link
Dinst.dk
Dinst.dk
dinst@dinst.dk
dinst@dinst.dk
Copyright © 2019 Digitaliseringsinstituttet, All rights reserved.

Dette nyhedsbrev blev sendt til: <<Email adresse>>
Opdater mailadresse - Afmeld nyhedsbrev

Digitaliseringsinstituttet
Budolfi Plads 12, 1. tv.
Aalborg 9000
Denmark

Føj os til din adressebog

Email Marketing Powered by Mailchimp