Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev Januar 2020

Ny certificeringsuddannelse
 
Vi oplever i stigende grad at udviklingen af digitale mindset og digitale kompetencer på organisationsniveau er højt på dagsordenen, og har fået en række henvendelse fra såvel undervisere som fra konsulenthuse som enten allerede anvender vores frameworks eller ønsker at gøre det. Derfor har vi de seneste måneder arbejdet med udvikling af certificeringsuddannelser, som vi nu er glade for at kunne præsentere og udbyde.  Certificeringerne henvender sig til konsulenter, ledere og undervisere i både den private og offentlige sektor, der ønsker at hjælpe andre med at udvikle digitale mindset og digitale kompetencer.

Certificeringerne er målrettet din profil, dit behov og din rolle i organisationen – enten som ansat eller som ekstern konsulent og består af tre elementer; grundmodulet Fundamentals og overbygningsmodulerne Facilitator eller Underviser. Omdrejningspunktet er to frameworks: de 5 generationer, der beskriver 5 forskellige mindset og modenhedsniveauer for arbejdet med digitalisering, og 10+3 evner, der beskriver organisatoriske evner til digital transformation og kompetencer på forskellige organisatoriske niveauer. Læs mere om certificeringerne her.
Er du vores nye Kommerciel Direktør (CCO)?
 
I Digitaliseringsinstituttet står vi overfor endnu et år med ambitiøse mål, både hvad angår koncepter, partnerskaber, og ikke mindst vækst og udvikling.  Det bliver en spændende rejse og den rejse vil vi gerne have en stærk forretningsudvikler med på.

Vi søger derfor en Kommerciel Direktør (CCO), som dels har de rette kompetencer og det rette drive, men som også sammen med os vil være med til at sætte dagsordenen og strategien, og omsætte den digitale agenda til praksis i forhold til vores nuværende og kommende kunders og samarbejdspartners konkrete virkelighed. Unique Human Capital står for ansættelsesprocessen og du kan læse det fulde stillingsopslag og en præsentationsvideo her
Opstart af DISIMIT-netværket i 2020

Her i januar tager vi hul på DISIMIT 2020. Vi ser frem til årets program og vi glæder os over både at gense medlemmer fra sidste år og at nye er kommet til.

I denne uge sender vi velkomstmails ud og inviterer samtidigt til årets første webinar den 29. januar om hvilken rolle teknologien spiller i det at lede menneskeligt og ansvarligt med Lisbeth Knudsen, Chefredaktør for Mandag Morgen/Altinget samt workshops den 3. februar i Aalborg og den 17. februar i København, hvor deltagerne får mulighed for at kortlægge digital modenhed og organisatoriske evner til digital transformation i egen organisation og hvor vi drøfter hvordan der vil kunne arbejdes videre med resultaterne hos deltagerne selv.

Hvis du er interesseret i at vide mere eller deltage i netværket individuelt eller som organisation, kan du læse om indhold og aktiviteter her.

Pernilles klumme

Godt nytår – tilbage- og fremblik?

Først af alt godt nytår! Jeg håber I alle er kommet godt i gang med 2020, og ønsker alle et spændende år med nye aktiviteter, partnerskaber og dialoger. Januar måned er også den tid på året, hvor jeg, som så mange andre, gør status over året der gik og også den måned hvor jeg kigger frem på hvad 2020 og de næste år forventes at ville bringe. Og selvfølgelig så også hvordan vi i Digitaliseringsinstituttet gør os bedst mulig klar til det. Jeg vil benytte januars klumme til at dele min tanker herom.

Læs hele klummen her. 
PERNILLES KLUMME


Digitaliseringsinstituttet tilbyder


Kompetenceudvikling indenfor Digital Transformation:
Ønsker du eller dine kollegaer at blive mere parate til den Digitale Transformation, så tilbyder Digitaliseringsinstituttet følgende muligheder:

Masterclass i Digital Transformation:
Læs mere om Masterclass her.

Diplomclass i Digital Transformation:

Læs mere om Diplomclass her.
 

Certificering:
Læs mere om Certificering her. 

Kurser:
Læs mere om vores kurser her. 

DISIMIT-netværk:
Læs mere om DISIMIT her


Services:
Læs mere om vores services her. 

Online Akademi:
Læs mere om vores Online Akademi her
 
Selvevalueringstests - "Digital Modenhed" og "De 10+3 evner":

Læs mere om selvevalueringstests her.
Vesterbro 18      -      9000 Aalborg     -      2571 5050      -       www.dinst.dk
Link
Link
Dinst.dk
Dinst.dk
dinst@dinst.dk
dinst@dinst.dk
Copyright © 2020 Digitaliseringsinstituttet, All rights reserved.

Dette nyhedsbrev blev sendt til: <<Email adresse>>
Opdater mailadresse - Afmeld nyhedsbrev

Digitaliseringsinstituttet
Budolfi Plads 12, 1. tv.
Aalborg 9000
Denmark

Føj os til din adressebog

Email Marketing Powered by Mailchimp