Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev Januar 2021

Hvorfor vil Karen Østergaard gerne arbejde for Digitaliseringsinstituttet?
 
Citat Karen Østergaard: ”Hvor finder man et job hvor man kan kombinere sin teori-, teknologi- og kommercielle nørd tilgang samt få afløb for sit internationale mindset?

Det kan jeg hos Digitaliseringsinstituttet. Derfor er jeg meget glad for at blive en del af teamet og deltage i den vækst- og internationaliseringsrejse som virksomheden er påbegyndt. Samt at arbejde for at realisere ambitionen om at blive verdens førende kompetenceudviklingsudbyder indenfor digital transformation.

Personligt finder jeg det meget vigtigt at medvirke til at udvikle et digitalt mindset hos den øverste ledelse i offentlige og private virksomheder, da de skal drive den digitale omstilling. At Digitaliseringsinstituttets kompetenceudvikling sker i en særlig kobling af teori og praksis, med stærke ydelser indenfor uddannelsesforløb, certificering, selvevalueringstests, abonnement på services og viden samt opdaterende digitale læringsforløb finder jeg både meget troværdigt og relevant for målgruppen.

Efter første uge i mit nye job med ansvar for markedsføring er jeg meget glad for mit valg og er sikker på at det bliver en stejl lærekurve, samtidig med jeg kan byde ind med både min viden og erfaring fra års ansættelse i private virksomheder med internationalt udsyn”.

Citat Pernille Kræmmergaard: ”Håbet var at finde en profil med kommerciel forståelse og et internationalt mindset som kunne stå for Digitaliseringsinstituttets markedsføring. Det er lykkes at finde i ansættelsen af Karen Østergaard. Jeg ser derfor meget frem til vores samarbejde og de resultater det kan bringe”
Digitaliseringsinstituttets nye Advisory Board
 
Vi byder velkommen til medlemmerne af det fremtidige Advisory Board i Digitaliseringsinstituttet:
  • Peter Søndergaard, tidligere Executive Vice President Gartner Research & Advisory. Bestyrelsesformand I DecideAct og 2021.AI, samt Executive Advisor, The Sondergaard Group.
  • Ejvind Jørgensen, CSO, CFO and Investor Relations, cBrain
  • Claus Hovge Andersen, Head of Digital, Salling Group
Herudover deltog Klaus Larsen, IT-direktør Region Nordjylland, som gæst på Advisory Boardets første møde i december.

Det er alle meget kompetente og inspirerende personer, som gør at gruppen kan bidrage til den vækstrejse som Digitaliseringsinstituttet er påbegyndt med start i Norge i 2021 og endnu et marked senere på året.

”Advisory Board skal byde ind med strategisk sparring. Og på den skalering af dialogværktøjerne som jeg ønsker for virksomheden, samt bidrage med viden om de internationale markeder” siger Pernille Kræmmergaard om sit valg af de 3 medlemmer af Advisory Boardet. Pernille tilføjer; ”så skal det nævnes at det er personer som vil virksomheden og mig det godt. Jeg er taknemmelig for deres deltagelse og bidrag - det har allerede sikret fremdrift”.


Pernilles klumme

Dataanvendelse i De 5 generationer - hvilke muligheder rummer det?
 
I sidste måned skrev jeg om hvad det er vi i Danmark er dårligst til set med digitale briller, og hvad det efter min mening er vigtigt at vi bliver bedre til, såvel i den offentlige som den private sektor. Jeg satte det lidt på spidsen og argumenterede for at selvom vi i Danmark bliver gjort til verdensmester, er vi i virkeligheden for dårlige til dét, som betyder allermest for, at vi i dag og i fremtiden kan fastholde en attraktiv og tidssvarende offentlig sektor, som vi har tillid til og som sikrer sammenhængskraft, oplysthed i befolkningen – og ikke mindst velfærd, herunder sundhed og bæredygtig udvikling, for alle.

Og det vi er for dårlige til, er blandt andet anvendelsen af data til at løse de store udfordringer, som sundhed, klima, sammenhængskraft, og tydeligt her helt for nyligt, også udfordringer af demokratisk art. Vi har brug for en mere moden anvendelse af data og øget digital modenhed. Dette gælder ikke kun for den offentlige sektor, men også for den private sektor. Mange danske virksomheder, herunder mange SMV’er, står efter min vurdering overfor behov for digital modning, hvis de skal sikre en bæredygtig og konkurrencemæssig fordelagtig position, som er attraktiv for såvel kunder, samarbejdspartnere og også for medarbejdere.  

Hvis du er interesseret i at læse min fulde klumme, så kan du læse den her.
PERNILLES KLUMME


Digitaliseringsinstituttet tilbyder


Kompetenceudvikling indenfor Digital Transformation:
Ønsker du eller dine kollegaer at blive mere parate til den Digitale Transformation, så tilbyder Digitaliseringsinstituttet følgende muligheder:

Masterclass i Digital Transformation:
Læs mere om Masterclass her.

Diplomclass i Digital Transformation:

Læs mere om Diplomclass her.
 

Certificering:
Læs mere om Certificering her. 

Datadreven Ledelse:
Læs mere om Datadreven Ledelse her. 

DISIMIT-netværk:
Læs mere om DISIMIT her


Dialogværktøjer - "5 Generationer" og "10+3 evner":
Læs mere om dialogværktøjer her.
 
Vesterbro 18      -      9000 Aalborg     -      2571 5050      -       www.dinst.dk
Link
Link
Dinst.dk
Dinst.dk
dinst@dinst.dk
dinst@dinst.dk
Copyright © 2021 Digitaliseringsinstituttet, All rights reserved.

Dette nyhedsbrev blev sendt til: <<Email adresse>>
Opdater mailadresse - Afmeld nyhedsbrev

Digitaliseringsinstituttet
Budolfi Plads 12, 1. tv.
Aalborg 9000
Denmark

Føj os til din adressebog

Email Marketing Powered by Mailchimp