Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev December 2021
Glædelig jul og godt nytår
Nye forretningsmuligheder, nye lokaler og nye medarbejdere og samarbejdspartnere – alt sammen har det med til at gøre 2021 til endnu et specielt år for os.

Digitaliseringsinstituttet Norge er kommet rigtig godt fra start, ikke mindst via en imponerende indsats af vores norske Country Manager, Eirin Folde. Vi har allerede gennemført Kompetenceforløb i et stort antal norske kommuner og afslutter i disse dage det andet hold på den norske udgave af Masterclass i Digital Transformation.

Efter et mere eller mindre virtuelt 2020 var det en fornøjelse igen i 2021 at kunne gennemføre både workshops, oplæg og ikke mindst Masterclass fysisk i både Aalborg og København.

Endeligt sluttede året med en større nyhed, nemlig etableringen af vores søsterselskab DI2X, som du vil kunne læse mere om herunder. 2022 bliver endnu et spændende år og vi kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Vi håber at 2021 også bød på nye muligheder for jer og at 2022 i endnu højere grad vil gøre det. Glædelig jul og godt nytår!

Nyt søsterselskab – DI2X, Digital Leadership Research Institute (www.DI2X.com)
“Det er klart for mig at vi ikke fuldt ud kan digitalisere en organisation med mindre hele ledelsen er aktivt involveret. DI2X er unik fordi deres værktøjer og certificering hjælper hele ledergrupper, og ledere individuelt på deres digitale rejse.”, Peter Søndergaard, bestyrelsesformand i DI2X.
 
Vores vision i Digitaliseringsinstituttet har i mange år været at udarbejde selvevalueringstest af Digital Modenhed, Organisatoriske evner til Digital Transformation og også af Ledelsesmæssige Kompetencer, og understøttende materiale til organisationer og ledere der ønsker at et fælles sprog og at øge den digitale modenhed i egen organisation.  
 
Vi har forsøgt os af mange veje – og afprøvet forskellige strategier. Det har været både sjovt og hårdt, og det har også kostet meget, og vi har naturligvis også fejlet. Men sådan er det jo med eksplorative innovative aktiviteter. Men vi troet på det og holdt fast i visionen.
 
Og nu ser det ud som det for alvor kan lykkes at realisere visionen. Med etablering af et nyt søsterselskab, DI2X, hvor de rammeværker, selvevalueringstest og andet digitalt materiale vi, baseret på vores årtiers forskning og praktiske erfaringer, har udviklet gennem årene, har vi nu fået en platform som gør realiseringen af visionen mulig.
 
For et er at udvikle rammeværker, tests og andet materiale, noget andet er kommercialisere og skalere det ikke bare i Danmark og i Norge, men også i resten af verden.
 
”I foråret 2021 blev det klart for mig, at skulle det lykkedes for alvor at realisere min vision og gerne i stor skala, ville jeg få brug for en ekstern samarbejdspartner som kunne hjælpe mig hermed” udtaler direktør Pernille Kræmmergaard. Derfor spurgte hun i april måned Peter Søndergaard, som har mangeårig erfaring med udvikling og ledelse af Professional Services organisationer, ikke mindst gennem sine mange år som executive i Gartner, om han ville være interesseret. ”Til min store glæde sagde Peter ja. Vi blev hurtigt enige om at det bedste ville være at etablere et nyt selskab, hvor vores tests, certificeringsprogrammer og andet digital content ville være de bærerende services - og DI2X var født. Samarbejdet med Peter har allerede lært mig meget og det er med både stolthed og ydmyghed at jeg har indgået gensidigt forpligtende samarbejde med Peter”
 
Du kan læse meget mere om DI2X på www.DI2X.com, melde dig til DI2X' nyhedsmail eller følge DI2X på Linkedin hvis du gerne vil holde dig opdateret på aktiviteter og nyheder.


Pernilles klumme

- Hvad skal der til hvor at nå det ønskede fremtidige modenhedsniveau for data-anvendelsen?
Det er ved at være noget tid siden min sidste klumme udkom sammen med vores nyhedsbrev. Det er ikke fordi der ikke er sket meget på den digitale agenda siden da, og det skyldes heller ikke, at jeg ikke i den forbindelse har gjort mig mange refleksioner eller har haft mange interessante drøftelser. Men det skyldes alene at jeg her i efteråret har været meget optaget af etableringen af DI2X (som I kan læse meget mere om i indeværende måneds nyhedsbrev eller på DI2X’ hjemmeside (www.DI2X.com). Det har været mega-sjovt, hårdt og også lærerigt. Men det vil jeg ikke skrive om her, det skal jo handle om noget fagligt og denne gang om en af min kæpheste; At digital transformation ikke kun handler om organisationsudvikling og innovation – men også rigtig meget om teknologi, IT og ikke mindst data.

At det gør det, og hvad der skal til for at data kommer til at spille den rolle, som ledere og medarbejdere ønsker data skal spille i deres organisationer om 5 år, skal denne måneds klumme handle om. 
LÆS HELE KLUMMEN HER

Nye kollegaer i DI2X-regi
Ved etableringen af DI2X havde vi brug for nogle kompetente og erfarne kollegaer som kunne løfte dels opgaven med at få ny hjemmeside og digitale platforme op at stå, og dels tage sig af at får en salgsorganisation og partnerprogrammer godt fra start. Og sådanne kollegaer har vi fundet. Vi har spurgt dem, og hvad der bevæggrunde har været for at sige ja til at være med til at bygge den nye virksomhed op:
 
Henrik Andersen, salgsdirektør;  
 
”Når jeg har sagt ja til at arbejde i DI2X som salgsdirektør, er det det grundlæggende pga. af to ting. Muligheden for at arbejde med så teoretisk velfunderede løsninger, der virkelig kan hjælpe kunderne videre og så det at være med til at en virksomhed bygge op med en global vision for øje. Jeg synes kombinationen er enestående og det er der ikke mange, der får mulighed for at prøve. Man kan sige, at det er den perfekte kombination af et start-up scenarie, hvor mange ting i virksomheden skal bygges fra bunden samtidig med, at vi har at gøre med nogle virkelig velafprøvede teorier, baseret på årtiers forskning, der er blevet omsat til praktisk anvendelse, som vi nu leverer adgang til via vores online platform. Oven i det har vi et globalt mindset og vision, fordi landegrænser ikke er en hindring for virksomhedens vækst. Tværtimod er Digital Transformation noget alle virksomheder i verden enten har på deres agenda allerede eller som de bør få inkluderet i deres strategi snarest. Så markedspotentialet er ganske stort. Derfor er det, med min lange salgserfaring, en ren lækkerbisken at få lov at give mig i kast med. Og så er det selvfølgelig en fornøjelse at arbejde sammen med dygtige mennesker, der udfordrer og støtter hinanden. Det synes jeg altid, at jeg har været heldig at gøre og det betyder også meget for mig”.
 
Trine Koch-Nielsen, Marketingansvarlig;
 
”Digital Transformation har været en stor del af mit arbejdsliv de seneste 20 år, både som marketing-professionel og som leder. Så da jeg læste Pernilles bog, var det som at komme hjem! Jeg kan virkelig se, hvordan de to rammeværk og værktøjer kan hjælpe organisationer videre. Derfor er jeg enormt glad for at være ombord i DI2X – om end kun ca. en fjerdedel af min tid. Resten af ugen hjælper jeg virksomheder med at øge salget gennem en bedre digital understøttelse. Det kunne jo ikke passe bedre sammen".
 
Vi glæder os til fortsat godt samarbejde med både Henrik og Trine! Vi får brug for flere gode kræfter, så hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder for job i DI2X er du velkommen til at sende os dit CV 😊


Digitaliseringsinstituttet tilbyder


Kompetenceudvikling indenfor Digital Transformation:
Ønsker du eller dine kollegaer at blive mere parate til den digitale omstilling, så tilbyder Digitaliseringsinstituttet følgende muligheder:


Masterclass i Digital Transformation:
Læs mere om Masterclass her.
 
Certificering:
Læs mere om Certificering her

Kortlægningstest - "Digital Modenhed" og "De 10+3 evner":
Læs mere om kortlægningstestene her.
 
Budolfi Plads 12, 1. tv.      -      9000 Aalborg     -      2571 5050      -       www.dinst.dk
Link
Link
Dinst.dk
Dinst.dk
dinst@dinst.dk
dinst@dinst.dk
Copyright © 2021 Digitaliseringsinstituttet, All rights reserved.

Dette nyhedsbrev blev sendt til: <<Email adresse>>
Opdater mailadresse - Afmeld nyhedsbrev

Digitaliseringsinstituttet
Budolfi Plads 12, 1. tv.
Aalborg 9000
Denmark

Føj os til din adressebog

Email Marketing Powered by Mailchimp