Copy
Nieuwsbrief OttoJagerCoaching  l  Jaargang 5, nummer 1
View this email in your browser

1e Lustrum OttoJagerCoaching

OttoJagerCoaching bestaat op dit moment alweer 5 jaar. En dus mogen we het 1e lustrum vieren. En dat doen we in dankbaarheid. In dankbaarheid naar en voor onze vele relaties, in dankbaarheid voor het gekregen en verkregen vertrouwen, in dankbaarheid voor prachtige resultaten die we mochten behalen in de coaching van Ondernemers en Topmanagers.

Bijzonder is ook de plaats die het DISC-model inmiddels heeft verkregen bij OttoJagerCoaching. Want DISC is multifunctioneel inzetbaar:


1. In het verkrijgen van een uitgebreid en praktijkgericht DISC Persoonlijkheids-rapport;
2. In het bepalen van je Stressprofiel en hoe jij je stressoren kunt verlagen;
3. In het inzien hoe jij kunt veranderen en hoe je anderen kunt leren te veranderen door het gebruiken van Leer- en Veranderstijlen;
 
4. Hoe je DISC kunt inzetten in het Verkoopproces en daarmee je verkoopresultaten kunt verbeteren.

Nu gebruikt OttoJagerCoaching niet alleen DISC, maar het is vaak een praktisch handvat om Ondernemers en Topmanagers te helpen in de vraagstukken waar ze mee te maken hebben. Want uiteindelijk gaat het daar om: hoe breng je wat je geleerd hebt in de praktijk?

En in de afgelopen 5 jaar is dat wel het unieke geworden van de OttoJagerCoaching-methode. Namelijk door continu de slag te maken van theorie naar praktijk.

Is je interesse gewekt? Neem dan zonder meer contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
Aanbeveling van Albert Dominicus
Directeur/eigenaar van Adagium Corporate Finance B.V.


"Sinds anderhalf jaar maak ik, op maandbasis, ruim gebruik van de diensten van Otto. Op basis van het DISC-model heeft Otto mij inzicht gegeven in mijn eigen profiel maar ook in het profiel van mensen in mijn omgeving. Door de krachtige mensgerichte persoonlijke coaching heb ik geleerd hoe om te gaan met 'zaken' in lastige posities en situaties waarbij je rekening moet houden met verschillende type mensen. Ook de kracht van communicatie vanuit het profiel is voor mij erg belangrijk geweest in mijn eigen ontwikkeling. Otto heeft mij niet alleen geleerd wat communicatie en gedrag betekent voor mij, maar ook voor mijn omgeving. Nu is het DISC-model zeker niet het belangrijkste waarom ik met Otto wilde werken. Otto is een zeer integere, empathische, persoonlijke coach die je op alle fronten weet te motiveren maar die ook niet terugdeinst om je te wijzen op je verbeterpunten. Met de ondersteuning van Otto heb ik zowel zakelijk als persoonlijk stappen gezet in mijn eigen ontwikkeling. Ik hoop, en vertrouw erop, dat onze samenwerking nog lang zal doorlopen."

Ontwikkelingen

In het voorjaar van 2019 heeft OttoJagerCoaching ook 'Vergroot je Verkoopskills met DISC' toegevoegd aan het inmiddels uitgebreide DISC-programma. Een prachtige tool om je verkoop te stimuleren en je klantenkring gericht uit te breiden.

Wijze lessen

  • Leer je tong om te zeggen 'dat weet ik niet' en vanaf dat moment zul je groeien en verder komen (Maimonides);
  • Het geheim van succes is het vasthouden aan een doel;
  • Geen schade is zo groot als die van verspilde tijd;
  • Slecht is een plan dat niet veranderd kan worden;
  • Voorspoed zit niet in de dingen die men draagt of die men weet of berekent: ze zit in datgene wat men niet ziet.
Wat kunnen we leren van de arend...
 
De vliegtechniek van de arend is indrukwekkend. De arend is voortdurend op zoek naar nieuwe thermiek om verder te kunnen zweven. De thermiek is door de zon opgewarmde lucht. Er zijn arenden die per uur 58 minuten zweven en slechts 2 minuten klapwieken met de vleugels. Wat we hierbij kunnen leren van de arend is dat als jij gebruik maakt van je sterke punten, het werk je veel minder inspanning zal kosten. Wil jij ook beter inzicht hebben in je sterke punten, dan kan DISC je hierin bijzonder goed helpen.
Website
Email
LinkedIn
Share Share
Forward Forward
Copyright © OttoJagerCoaching, All rights reserved.
Jaargang 5, nummer 1.

Contact met OttoJagerCoaching?
06 - 53 246 249 l otto@ottojager.nl l linkedin.com/in/jagerotto 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
OttoJagerCoaching · Gareel 51 · Veldhoven, Nb 5502 SB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp