Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief februari 2017

Gezocht: minitrain(st)er

We zijn per direct op zoek naar een trainer voor de mini’s. We trainen met de mini’s op woensdag van 16.30-18.00 en op vrijdag van 17.00-18.30. De trainer die we zoeken is vooral nodig voor de vrijdaggroep. Klik op de afbeelding voor meer informatie!
Minitoernooi in De Cuyl 25 maart

Op 25 maart organiseert VCO een minitoernooi in de Cuyl. Dit is een toernooidag voor de mini's van VCO en de andere verenigingen uit de omgeving. Om dit toernooi te kunnen organiseren hebben we voldoende scheidsrechters en tellers nodig. Hierbij doen we dan ook een oproep aan A- ,B- en C-jeugd, senioren en recreanten om te komen helpen. 

Het toernooi zal gespeeld worden in drie shifts. Dit zijn de tijden waarop we verwachten te spelen:
1e shift: van 9.00 tot 11.00. 
2e shift: van 11.00 tot 13.00. 
3e shift: van 13.00 tot 15.30. 
De definitieve tijden van deze shifts zijn afhankelijk van het aantal teams dat zich aanmeldt voor het toernooi. De scheidsrechters en tellers zullen dit twee weken van te voren te horen krijgen. We hebben voor alle shifts scheidsrechters nodig. Tellers hebben we met name tijdens de 3e shift nodig.

Wil jij meehelpen als scheidsrechter of teller? Geef je dan nu op via deze LINK
 
Trainers voor trainers clinic 3 maart

Op de vrijdag in de voorjaarsvakantie (3 maart 2017) is het tijd voor de volgende clinic. Dit keer staan de trainers centraal. In een bijeenkomst voor trainers en andere geïnteresseerden gaan we aan de slag om de vaardigheden verder aan te scherpen. We zullen naar elkaars oefeningen kijken en deze voorzien van feedback. Daarnaast worden een aantal onderdelen verder uitgelegd door   Michael Beugelsdijk.

Michael heeft een VT-4 trainersdiploma en is momenteel hoofdtrainer/coach van Dynamo dames 1 (spelend in de topdivisie). Verder heeft hij in de aanloop naar Rio Giovanni Guidetti ondersteund en is hij tevens trainer bij de RTC Nijmegen voor meisjes onder 12 en onder 14.
Michael heeft een VCO verleden en wil graag weer eens langskomen op de club om te kijken hoe het nu is en uiteraard om zijn expertise te delen.
Deze clinic gaat echter alleen door bij voldoende belangstelling. Dus ben je trainer of assistent trainer, heb je training gegeven of wil je training gaan geven of lijkt het je gewoon interessant, meld je dan nu aan per mail bij de secretaris
 

Technische commissie

Mocht je nog 1 avondje in de twee weken vrij hebben, de TC heeft jou nodig! Informeer bij de TC (Mathijs, Robin, Miriam en Karin). Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Fluitschema op de website

Het fluitschema voor de tweede helft van het seizoen is ingevuld en de laatste, altijd up-to-date versie, is te vinden op de website (klik door via de afbeelding). 

Formulier shirts

Nog niet iedereen heeft de kans gehad om het shirtformulier voor het nieuwe shirt voor zichzelf of zijn of haar kind in te vullen. Je vindt het formulier voor het nieuwe shirt HIER. Je kunt hem invullen en bij het bestuur inleveren of een foto van een ingevuld formulier sturen naar de secretaris. Meer informatie over de shirts volgt binnenkort!

Terugblik clinic jeugd 

De jeugdclinic van 6 januari, verzorgd door Inter Rijswijk en Pointmaker, is goed bezocht door de jeugd! Klik op de afbeelding voor een terugblik op deze jeugdclinic.

Pubquiz 11 maart

De inmiddels legendarische pubquiz van VCO wordt georganiseerd op zaterdag 11 maart in Café De Grote Beer te Leiden. Voor meer informatie over inschrijven, klik op de afbeelding!
Standenlijst d.d. 14 februari
Ga naar de website
Copyright © 
Ook een leuk stukje, mooie tekening of spannend wedstrijdverslag voor in de nieuwsbrief? Mail naar nieuwsbriefvco@gmail.com en zie jouw inzending in de volgende nieuwsbrief! 

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Geef het door via nieuwsbriefvco@gmail.com
 
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybal Club Oegstgeest · De Voscuyl 36 · Oegstgeest, MA 2341 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp