Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief maart 2017

Minitoernooi in De Cuyl 25 maart

Op 25 maart organiseert VCO een minitoernooi in de Cuyl. Dit is een toernooidag voor de mini's van VCO en de andere verenigingen uit de omgeving. Om dit toernooi te kunnen organiseren hebben we voldoende scheidsrechters en tellers nodig. We zijn blij dat er na de vorige oproep al een aantal scheidsrechters en tellers zich hebben aangemeld, maar we hebben er nog veel te weinig! Hierbij doen we nogmaals een dringende oproep aan A- ,B- en C-jeugd, senioren en recreanten om te komen helpen

Het toernooi zal gespeeld worden in drie shifts. Dit zijn de tijden waarop we verwachten te spelen: 
1e shift: van 9.00 tot 11.00. 
2e shift: van 11.00 tot 13.00. 
3e shift: van 13.00 tot 15.30. 

De definitieve tijden van deze shifts zijn afhankelijk van het aantal teams dat zich aanmeldt voor het toernooi. De scheidsrechters en tellers zullen dit twee weken van tevoren te horen krijgen. We hebben voor alle shifts scheidsrechters nodig. Tellers hebben we met name tijdens de 3e shift nodig. Voorafgaand aan het toernooi krijg je een duidelijke uitleg over de verschillende niveau's en de bijbehorende spelregels.
Wil jij op deze gezellige dag meehelpen als scheidsrechter of teller? Geef je dan nu op via deze LINK
 

Gezocht: minitrain(st)er

We zijn per direct op zoek naar een trainer voor de mini’s. We trainen met de mini’s op woensdag van 16.30-18.00 en op vrijdag van 17.00-18.30. De trainer die we zoeken is vooral nodig voor de vrijdaggroep. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Brainstormavond 28 maart

Op dinsdag 28 maart van 20:00 - 22:00uur organiseert het bestuur een Brainstormavond op de Hofdijckschool (Hazenboslaan 1, Oegstgeest). We verwachten jullie in groten getale te mogen ontvangen. Voor meer info, klik door via de afbeelding. 
VCO Jeugdkamp

Het heeft even op zich laten wachten, maar er is inmiddels meer bekend over het jeugdkamp van VCO. Elk jaar organiseert VCO een weekend weg voor alle mini’s en jeugdleden. Het weekend zit vol met allerlei activiteiten.
We gaan dit jaar naar een nieuwe locatie: de Kiek in het Brabantse Alphen. 
We hebben dit jaar wat langer moeten zoeken naar een geschikte locatie, waardoor het aantal beschikbare weekenden ook beperkt was. Het weekend van 12 mei 2017 tot 14 mei 2017 is het meest geschikte weekend.  
Heeft u uw kind(eren) nog niet ingeschreven? Inschrijven kan tot 25 maart via een digitaal formulier. U kunt dit formulier openen via deze LINK

Fluitschema op de website

Het fluitschema voor de tweede helft van het seizoen is ingevuld en de laatste, altijd up-to-date versie, is te vinden op de website (klik door via de afbeelding). 

Shirts

Het bestuur richt zich er op dat de shirts alsnog voor het eind van het seizoen komen en uitgereikt worden. Waarschijnlijk zal dat niet meer zijn voordat de laatste wedstrijden gespeeld zijn. Voor meer info over annuleren, klik op de afbeelding. 

Save the date - mini-activiteit

Op zaterdag 8 april van 10.30-12.00u organiseert de activiteitencommissie een mini-activiteit in Paasthema (onder voorbehoud van goed weer, we gaan naar buiten). Alle ouders van de mini's ontvangen binnenkort meer informatie over inschrijven. 

Save the date - buitentoernooi

De activiteitencommissie heeft dit jaar weer gekeken om deel te nemen aan een buitentoernooi. Veel leden vinden een heel weekend volleyballen wat veel, dus dit jaar hebben we gekozen voor een toernooi waar je ook één dag kan deelnemen en wat niet te ver reizen is: het is Protos INN in Utrecht geworden op zaterdag 20 mei (er kan overnacht worden en op zondag 21 mei ook worden gespeeld). Meer informatie over dit 6x6 grastoernooi volgt spoedig. 

Pubquiz 11 maart

LOCATIEWIJZIGING: de pubquiz van zaterdag 11 maart vindt plaats in Café De Vergulde Kruik (Haarlemmerstraat 22 te Leiden). Inschrijven is nog steeds mogelijk, klik hiervoor op de afbeelding!
Standenlijst d.d. 5 maart
Ga naar de website
Copyright © 
Ook een leuk stukje, mooie tekening of spannend wedstrijdverslag voor in de nieuwsbrief? Mail naar nieuwsbriefvco@gmail.com en zie jouw inzending in de volgende nieuwsbrief! 

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Geef het door via nieuwsbriefvco@gmail.com
 
 
 






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybal Club Oegstgeest · De Voscuyl 36 · Oegstgeest, MA 2341 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp