Copy

KLART FOR PRODUKTBILDER SERVERING I MEDIASTORE - DETTE MÅ MARKERES!


MediaStore er bransjens mediabase for distribusjon av produktbilder og annet medieinnhold. Målet er at MediaStore skal gjøre det enkelt og sømløst for hver enkelt bedrift å dele bilder og innhold - riktig bilde, til rett kanal, til riktig tid.

For å klare dette har det blant annet vært nødvendig å ta hensyn til litt varierte behov, og dette har medført noen endringer i bildekrav, samt tekniske tilpasninger i MediaStore for produktbilder servering og storhusholdning - dette er nå på plass!


15. oktober åpnes det for disse bildene i MediaStore - dette må markeres! 

MARKER DINE ANBEFALTE BILDER!


På alle produktbilder servering kan du som leverandør nå gå inn i MediaStore og markere hvilke bilder du mener skal være anbefalt hovedbilde for hvert produkt. Dette vil dine kunder og bildemottakere kunne velge å hente ut som sitt prioritert bilde. I tillegg vil det være dette bildet som eksponeres på VetDuAt.no
 

1-2-3, SÅ ER DU I GANG!

På våre hjemmesider finner du en kort og enkel forklaring og veiledning på hva du må gjøre for å være klar til 15.oktober.

Sånn gjør du det! - til veiledning
MediaStore Storhusholdningsguide v1.2 - lektyre for litt rolige dager
 VÆR MED I TREKNINGEN!
Alle som oppdaterer sine produkter i MediaStore (og ved behov EPD) innen 14.oktober, kan være med i trekningen av en ny iPhone 11 - bare trykk på knappen og send oss en e-post*
 
MINE ANBEFALTE PRODUKTERBILDER ER MARKERT OG KLART TIL 15. OKTOBER

* Trekningen offentliggjøres etter 15.oktober, og vinneren kontaktes direkte. Hver person/bedrift som deltar stiller likt i trekningen, uavhengig av antall produkter som oppdateres og/eller antall e-poster som sendes inn.
For spørsmål til dette, kontakt:
mediastore@tradesolution.no

Besøk vår nettside
Besøk vår nettside
Send oss e-post
Send oss e-post
Møt oss på LinkedIn
Møt oss på LinkedIn
Møt oss på Facebook
Møt oss på Facebook
Copyright © 2018 TRADESOLUTION AS. All rights reserved.

Her finner du oss:
www.tradesolution.no

Vil du endre hvordan du mottar disse e-postene?
Her kan du endre informasjon eller avslutte abonnement