Copy

Vet du at..?

God produktinformasjon blir viktigere og viktigere, og krav til digitalt innhold og presisjon vil bare øke. Informasjonen fra EPD og MediaStore distribueres til stadig flere brukere av produktinformasjon, med forgreninger til en rekke apper og systemer hos ulike aktører.

VetDuAt.no kan være en kilde og et utstillingsvindu for dine merkevarer - en slags "EPD-base med bilder" - enkelt, smart og effektivt!

BAXT AS utnytter muligheten! 

Baxt AS har på egne hjemmesider laget en lenke til VetDuAt.no - Slik får kundene oppdatert informasjon om deres produkter uten at Baxt selv behøver å bruke tid og ressurser på dobbeltarbeid og dobbeltlagring av informasjon som allerede ligger i EPD og MediaStore - enkelt, smart og effektivt!

Vi kan hjelpe dere!

Mangler dere noen produktbilder i MediaStore? Om det er huller kan vi hjelpe! Leverer du produktene til vårt fotostudio, vil vi hjelpe dere med bilder som passer til alle kanaler! Vi sørger selvsagt også for at bildene som tas av blir lastet opp og tilgjengelig i MediaStore og blir synlig på VetDuAt.no.
 

Bestill produktfotografering idag!

Increase gjennom 2019

Fra den første piloten "gikk på lufta" for ett knapt år siden, er nå 41 salgsapparater og 711 daglige brukere over på den nye Increase Suite løsningen!

Selv om mye er på plass, har det dessverre vært nødvendig å foreta noen justeringer og omprioriteringer i utviklingsplanen. Dette har medført litt mer ventetid for noen kunder, og dette beklager vi selvsagt! Samtidig er vi sikre på at den ekstra tiden som har medgått nå, vil gi positivt utslag for alle kunder lenger ut i prosjektet.

Foran oss ligger dermed et spennende og krevende 1. kvartal i 2020, hvor enda flere salgsapparater skal med over på ny plattform, før vi senere på året fortsetter utviklingen på ny spennende funksjonalitet som i enda større grad skal hjelpe våre kunder i dagligvare og servering med salg og topplinjevekst - gjort på en ny effektiv måte!

Den 6. februar inviterer vi til nytt Increase-seminar - hold av datoen! 


Har dere spørsmål til dette, ta kontakt med oss!

MediaStore Bedrift

En skreddersydd bildearkivtjeneste for store og små i bransjen.
Last opp og del - full kontroll!

 
Start opp GRATIS
 
Kom i gang
Besøk vår nettside
Besøk vår nettside
Send oss e-post
Send oss e-post
Følg oss på LinkedIn
Følg oss på LinkedIn
Copyright © 2017 TRADESOLUTION AS, All rights reserved.

Her finner du oss:
www.tradesolution.no

Vil du endre hvordan du mottar disse e-postene?
Her kan du endre informasjon eller avslutte abonnement