Copy
Introductie BIM-methode, presentatie Secretariaatsbureau... 
Na een korte radiostilte is hier de eerste Nieuwsbrief van HRI.

Nieuws van het Bestuur


Holland Rail Industry is van en voor de leden. Het bestuur roept de leden dan ook op actief mee te denken welke richting de vereniging uit moet gaan en welke activiteiten zij moet ontwikkelen.

SAVE THE DATE!
Reserveer daarom alvast dinsdag 6 december 2016. Op die datum zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden en zal ruimschoots tijd worden besteed aan het sparren over de toekomst.
 Het programma en de locatie volgen later.

Nieuws van ProRail


ProRail wil volgens BIM werken in 2018.
‘Samenwerking cruciaal bij ontwerpen met digitale modellen’.


ProRail heeft tot taak het drukst bereden spoorwegnet van Europa in topconditie te houden. Onze prestatie verbeteren is een grote uitdaging die we graag samen met alle specialisten in de spoorbranche aan gaan. Laten we kennis en knowhow delen! Die uitnodiging geldt zeker voor het verbeterprogramma SpoorData en de introductie van Bouwwerk Informatie Management (BIM). ​

Lees verder...

Presentatie nieuw secretariaatsbureau


Sinds 1 juli jl. worden de secretariële werkzaamheden voor Holland Rail Industry uitgevoerd door het SecretariaatsBuro B.V. opgericht in 1985 en inmiddels uitgegroeid tot een full service secretariaatsbureau waar zo’n 150 ondernemingen, verenigingen en stichtingen gebruik van maken. Directeur Pascale Jongejans en de verantwoordelijke secretaresse voor het account HRI, Ellen Mastenbroek stellen zich graag aan u voor.

Pascale Jongejans, sinds 1996 directeur en eigenaar van het SecretariaatsBuro is eerder dit jaar verkozen tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar in de categorie MKB. Daar is zij enorm trots op: ‘het is de kroon op mijn 20-jarig ondernemerschap en ik ben er trots op dit bereikt te hebben samen met mijn team van 12 professionals in het secretaresse vak.’
Het SecretariaatsBuro past haar diensten aan aan de ontwikkelingen en wensen van haar opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen de opdrachtgever en de secretaresse.
Neem gerust een kijkje op onze website www.sbb.nl om een indruk te krijgen van ons team, ons bedrijf en onze dienstverlening.
Ellen Mastenbroek is nog maar kort werkzaam bij het SecretariaatsBuro. Ellen heeft 34 jaar op diverse afdelingen binnen de ING bank secretariële functies bekleedt en is na twee jaar onderbreking enthousiast weer aan de slag gegaan. HRI is een van haar accounts.

Wij zien u graag bij een van de bijeenkomsten van HRI!

Lid aan het woord

Neitraco Engineering bv


Neitraco Engineering bv, business unit Neitraco Rail is een ter zake kundige en innovatieve technische dienstverlener die haar bijdrage levert aan het succes van haar opdrachtgevers en haar partners. Dat succes wordt gerealiseerd door een bijdrage te leveren aan duurzame oplossingen door middel van een combinatie van kennis, innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Lees meer..

Marktvisie
 

HollandRailIndustry heeft als branchevereniging voor de rail industrie in de afgelopen weken middels onze voorzitter Erno Chevallier de door Rijkswaterstaat, het Rijksvastgoedbedrijf, Prorail en de brancheverenigingen opgestelde ‘Marktvisie’ en de daarbij behorende ‘leidende Principes’, ondertekent Waarmee HRI onderschrijft  dat de in de marktvisie vastgelegde uitgangspunten ook voor de  leden van HRI en de industrie in het algemeen belangrijk zijn en om onze leidende positie voor de railmarkt als producenten en dienstverleners te borgen.  
 
Als “bouwers van Nederland” excelleren we door betrouwbaar, aanspreekbaar en inspirerend te zijn. We werken samen voor burgers en bedrijven aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
 
U kunt de bij de marktvisie behorende documenten downloaden door het openen van de link: https://marktvisie.nu
 
En daarmee kennis nemen van waar wij als industrie voorstaan!  

Programma ERTMS


Het programma ERTMS is een samenwerkingsprogramma tussen het ministerie van Infrastructuur en Milieu, ProRail en NS. Zij werken samen met andere stakeholders aan het uitwerken van de invoeringsplannen voor ERTMS en de voorbereiding van de aanbesteding.

Het nieuwe Europese spoorbeveiligings- en besturingssysteem ERTMS (European Rail Traffic Management System) zorgt voor een verbetering van de veiligheid en de interoperabiliteit op het spoor. Daarnaast zijn er potentiële verbeteringen mogelijk op het gebied van capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid. ERTMS moet in zowel de spoorweginfrastructuur als de treinen worden ingebouwd.

Eens per twee maanden komt er een nieuwsbrief uit om alle betrokkenen op de hoogte te houden van de voortgang en achtergronden. 

Lees meer...
Share
Tweet
Delen
Doorsturen
gegevens aanpassen of uitschrijven nieuwsbrief

Let op! Als je je uitschrijft voor deze Nieuwsbrief ontvang je gaan HRI ledeninformatie meer.

Email Marketing Powered by Mailchimp