Copy

Nyhedsbrev - juni 2018

Kære beboer
Bestyrelsen fremsender hermed nyhedsbrev, hvori du kan læse om hvad der berører sig i vores boligafdeling. Al information om vores boligafdeling kan findes via afdelingens hjemmeside www.afd127.dk
På hjemmesiden kan du se kontaktoplysninger til ejendomskontoret, reservere maskiner i vaskeriet, booke beboerlokalet til private arragementer, og meget andet. 

Referat fra bestyrelsesmøder
Bestyrelsen vil gøre sig umage med at offentliggøre referater fra bestyrelsesmøder. Det seneste referat fra den 11/6-2018 vil snarest ligger her. tryk her!

Opførelse af 12 parkeringspladser i stor gården
I forbindelse med sagen om mulige parkeringspladser i Stor gården, har Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune behandlet sagen politisk, og den 7. maj 2018 har udvalget besluttet, at der ikke skal gives dispensation fra lokalplanen. Der var følgende protokolbemærkning: ”De politiske partier stemmer imod at give dispensation til lokalplanen til opførelse af 12 parkeringspladser, fordi det indebærer, at "gårdmiljøet ødelægges samt begrænser trafiksikkerheden for børnene.”
Tidligere sagsforløb kan ses her!

Cykel tyverier
Der har været del cykel tyverier den seneste tid i vores bebyggelse.
Hvis du har fået stålet cykel eller andre genstande, skal du hurtigst muligt anmelde hændelsen hos København's politi. Det kan du gøre på nettet her:
https://www.politi.dk/Koebenhavn/da/Borgerservice/anmeld/tyveri/
Herefter skal du tage kontakt til vores ejendomskontor og bed dem om at gemme optagelserne til brug for politiets videre efterforskning. Hverken bestyrelsen eller beboerne har adgang til at se videoovervågningen.

Status på kabling af fibernet (hurtig og billig internet)
Firmaet Make Net som udfører projektet er begyndt på at føre kabler i opgangene. Fra den 20. august 2018 skal der føres kabler ind i boligerne. Der vil blive udsendt varslinger 14 dage før firmaet skal ind i din bolig, og igen 3 dage før. Bestyrelsen appellerer kraftig til at overholde de kommende varslinger for at undgå overskridelse af tidsplanen og fordyrelse af projektet. 
Se den første varsling her!

Ny lovgivning vedr. persondata
Du har nok hørt om den nye persondataforordning, som trådte i kraft i maj. Vi opbevarer ikke dine data længere end nødvendigt og videregiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har accepteret dette. Du har på forespørgsel ret til at få at vide, hvilke personoplysninger bestyrelsen beholder om dig, som vi får stillet til rådighed af Boligforeningen VIBO via en digital platform.
Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du som altid gøre det ved hjælp af linket i bunden af denne mail.

Eid fest
Eid mubarak til alle muslimske beboere. Der holdes Eid fest for alle beboere søndag den 17/6-2018.
Læs mere om det her! 

Bustur til BonBon-Land
Der er tilmeldingsfrist mandag den 2. juli 2018.
Tilmelding og nærmere information skal læses her!
Danmark vs. Frankrig
Fodbold på storskærm i beboerlokalet. Læs mere om det her!


Oversigt over beboer arrangementer i 2018
Der er udarbejdet en oversigt over kommende beboer arrangementer, som kan ses her!

Bestyrelsens kontortid + telefontid
Den sidste kontortid inden sommerferie er tirsdag den 26/6-2018. Efter sommerferien er der igen kontor tid den 8/8-2018.
Sædvanligvis er kontortiden hver tirsdag - i lige uger - fra kl. 17.00 - 18.00, hvor man hente maks 4 stk. gæste parkeringskort.
Bestyrelsens telefontid er forsat hver tirsdag og torsdag mellem kl. 17.00 - 19.00.I hele juli måned holder vi sommerferie, og der vil kun blive besvaret på henvendelser i meget begrænset omgang.

SMS-service ved driftsforstyrrelser
Bestyrelsen har mulighed for at sende en sms ud til de beboere der er tilmeldt, i tilfælde af driftsforstyrrelser, fx manglende vand, el eller TV. Hvis du ikke har tilmeldt til afdelings sms-service, kan du tilmelde dig her:  Tryk her!
Alternativt kan se scanne stregkoden til højre med din mobil.

Ros, ris eller forslag andre emner
Hvis du har ros, ris, spørgsmål eller forslag til andre emner, som kan bringes i det kommende nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen via e-mail ab@afd127.dk eller skrive på facebook.


Bestyrelsen ønsker dig en rigtig god sommer!


Med venlig hilsen

Bestyrelsen
E-mail: ab@afd127.dk
Mobil: 5250 3853
Hjemmeside: www.afd127.dk

Dette nyhedsbrev er sendt til 155 beboere ud af 260, svarende til ca. 60%.
Copyright © 2018 Afdeling 127, Runddelen I & II, All rights reserved.
Du kan framelde nyhedsbrevet her: Tryk her!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afdeling 127, Runddelen I & II · Jagtvej 107D, kælder · København N. 2200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp