Copy

Nyhedsbrev - marts 2018

Kære beboer
Bestyrelsen fremsender hermed nyhedsbrev, hvori du kan læse om hvad der berører sig i vores boligafdeling. Al information om vores boligafdeling kan findes via afdelingens hjemmeside: www.afd127.dk

Referat fra bestyrelsesmøder
Bestyrelsen vil gøre sig umage med at offentliggøre referater fra bestyrelsesmøder. Det seneste referat er fra den 1/3-2018, som kan læses via denne side - tryk her!

Opførelse af 12 parkeringspladser i stor gården
I forbindelse med sagen om mulige parkeringspladser i Stor gården, har vores administrator Boligforeningen VIBO lavet en aftale med en advokat om, at denne anlægger en sag om hævd senest den 1. februar 2018 og meddeler Københavns Kommune, at de med baggrund i søgsmålet om hævd skal stille sagen om tilladelse til anlæg af de 12 ansøgte parkeringspladser i bero.

Bestyrelsens opfattelse er at der ikke er administrativt opbakning fra Kommunens side til opførelse af parkeringspladser.
Bestyrelsen har sendt 130 underskrifter ind til Kommunen, som Else Byrgesen på eget initiativ har indsamlet. Vi er imponeret af Else’s indsats, og takket med en æske chokolade.

Vi følger med i sagens udvikling, og vil informere beboerne via nyhedsbrevet såfremt der foreligger noget nyt.
Du kan læse mere om sagen her!

Oversigt over beboer arrangementer i 2018
Der er udarbejdet en oversigt over kommende beboer arrangementer, som kan ses her!

Regeringen vil bruge lejernes penge
Regeringen vil bruge 12 mia. kr. af almene lejeres opsparede huslejepenge i Landsbyggefonden til at finansiere deres plan ”Et Danmark uden Parallelsamfund”. Det betyder, at der afsættes så lidt til nødvendige renoveringer i den almene boligsektor, at det ikke engang dækker køen af renoveringer lige nu. Her er tale om renoveringer, som allerede har ventet i årevis.

Som en reaktion på dette har en gruppe beboere rundt omkring i Danmark startet en underskriftsindsamling. Du kan se underskriftsindsamlingen her!
VIBO's organisationsbestyrelsen og vi støtter op omkring protesten og anbefaler, at man skriver under på underskriftsindsamlingen.
Kilde: Boligforening VIBO

Boligselskabernes Landsforening har udsendt denne pressemeddelelse. Læs den her!

Påske Banko, tirsdag den 10/4-2018
Yderligere information kan ses på hjemmesiden www.afd127.dk 
Arrangementet kan kun afholdes under forudsætning af at der er 4-5 beboere, der kan hjælpe til før, under og efter arrangementet.
Husk tilmelding senest den 5/4-2018


SMS-service ved driftsforstyrrelser
Bestyrelsen har mulighed for at sende en sms ud til de beboere der er tilmeldt, i tilfælde af driftsforstyrrelser, fx manglende vand, el eller TV. Hvis du ikke har tilmeldt til afdelings sms-service, kan du tilmelde dig her:  Tryk her!
Alternativt kan se scanne stregkoden til højre med din mobil.

Ros, ris eller forslag andre emner
Hvis du har ros, ris, spørgsmål eller forslag til andre emner, som kan bringes i det kommende nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen via e-mail ab@afd127.dk eller skrive på facebook.


Bestyrelsen ønsker alle beboere en rigtig god påske!Med venlig hilsen

Bestyrelsen
E-mail: ab@afd127.dk
Hjemmeside: www.afd127.dk

Dette nyhedsbrev er sendt til 157 beboere ud af 260, svarende til ca. 60%.

 

Copyright © 2018 Afdeling 127, Runddelen I & II, All rights reserved.