Copy

Nyhedsbrev fra bestyrelsen - februar 2020

Kære beboer
Bestyrelsen fremsender hermed nyhedsbrev, hvori du kan læse om hvad der berører sig i vores boligafdeling. Al information om vores boligafdeling kan findes via afdelingens hjemmeside www.afd127.dk
På hjemmesiden kan du se kontaktoplysninger til ejendomskontoret, VIBO og bestyrelsen, reservere maskiner i vaskeriet, booke beboerlokalet til private arrangementer, og meget andet. 

Fastelavn i beboerlokalet aflyst på grund af dødsfald
På grund af to tragiske dødsfald i henholdsvis i torsdags og lørdag morgen i vores afdeling, har vi valgt at aflyse den planlagte fastelavnsfest i dag i beboerlokalet. Beboerlokalet er udlånt til begravelse de kommende dage.

Lejlighedsbrand nr. 3 inden for 14 måneder
Beboere fra 3 omkring liggende opgange blev evakueret, da branden havde spredt sig til 4. sal. En person fra lejligheden, hvor branden opstod havde fået så meget rødforgiftning, at han var livløs og fik hjertemassage af ambulancefolkene. Personen er på tragisk vis afgået ved døden på traumecenteret torsdag aftes. Vores tanker går til hans familie i denne svære tid.

Henrik Nielsen (VIBO), Carsten Klausen (VIBO) og ejendomsmester Bent har ydet krisehjælp og ca. 50 beboere blev evakueret ned til beboerlokalet. De ovennævnte personer har snakket med alle beboere og ydet krisehjælp, og ligeledes forklaret dem om det videre forløb med genhusning til de berørte beboere.

Vi er dybt taknemmelig for den indsats alle har ydet i denne situation. 4 af lejlighederne er ubeboelige, hvoraf 2 af dem kan der flyttes ind om par dage. Firmaet SSG er sat på opgaven med hensyn til sanering af alle berørte lejligheder.

Heldigvis havde alle de indvolveret beboere en indboforsikring. Vi kan igen pointere vigtigheden af at have tegnet en indboforsikring. 
Du kan læse om indboforsikring her!

Det er noget usædvanligt at der har været 3 lejlighedsbrande på relativt kort tid. Fra bestyrelsens side arbejdes der på nogle forskellige tiltag med hensyn til brandsikkerhed fremadrettet. Vi arbejder også med at afholde et informationsmøde for beboerne i nær fremtid. Hold øje med postkassen.

Referater fra bestyrelsesmøder
Efter afdelingsmødet den 27. januar 2020 har bestyrelsen konstitueret sig.
Du kan læse referat fra konstituerende bestyrelsesmøde her.

Facebook siden slettes pr. 1. marts 2020
Vi har på det seneste bestyrelsesmøde besluttet at slette facebook siden, da vi primært vil bruge hjemmesiden www.afd127.dk og digital nyhedsbreve som kommunikationskanal. Beboerne kan forsat kontakte os på mobil 5250 3853 eller via e-mail ab@afd127.dk
SMS-service ved driftsforstyrrelser og nyhedsbrev fra bestyrelsen
Bestyrelsen og ejendomskontoret har mulighed for at sende en sms ud i tilfælde af driftsforstyrrelser, fx manglende vand, strøm eller TV signal til de beboere, der er tilmeldt. Spred gerne budskabet til dine naboer !
Hvis du ikke har tilmeldt til afdelings sms-service, kan du tilmelde dig på www.afd127.dk (tryk her).
Alternativt kan du scanne stregkoden til højre med din mobil.
Ros, ris eller forslag til andre emner
Hvis du har ros, ris, spørgsmål eller forslag til andre emner, som kan bringes i det kommende nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Mobil: 5250 3853
E-mail: ab@afd127.dk
Hjemmeside: www.afd127.dk

Dette nyhedsbrev er sendt til 159 beboere ud af 260, svarende til ca. 61%. This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afdeling 127, Runddelen I & II · Jagtvej 107D, kælder · København N. 2200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp