Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev fra afdeling 127 - maj 2017

Kære beboer
Kommunikationsudvalget fremsender hermed nyhedsbrev, hvori du kan læse om hvad der berører sig i vores boligafdeling. Al information om vores boligafdeling kan findes via afdelingens hjemmeside www.afd127.dk, som dog er under ombygning.

Ny bestyrelse
På det ekstraordinære afdelingsmøde den 2. maj 2017 blev der valgt en fuldtallig bestyrelse, som efterfølgende har konstitueret sig på følgende vis:

  • Thomas Appelquist (Formand)
  • Charlotte Pedersen (Næstformand)
  • Mounir Sobhie (Kasserer og ansvarlig for udlejning af beboerlokale)
  • Levent Okten (Bestyrelsesmedlem)
  • Simon B. Andersen (Bestyrelsesmedlem)
  • Aske H. Drabe (suppleant)
Camilla Høgsberg er valgt som intern revisor.
Ragavan forsætter med at hjælpe/rådgive på områder som økonomi, IT-projekter, udsendelse af nyhedsbreve, mv.

Bestyrelsens kontakt oplysninger er uændret, og kan ses via hjemmesiden www.afd127.dk under "kontakt" (tryk her)! 
Udlevering af gæste parkeringskort (gyldig i 24 timer) foregår sædvanligvis under bestyrelsens kontortid i beboerlokalet - i lige uger - fra kl. 17.00 - 18.00 
Bestyrelsen bestræber på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Indbrud i kældrerum!
Der har været tyveknægte på spil i vores afdeling. Der har indbrud i 14 kælderrum i nærheden af vaskeriet. Hvis man har haft indbrud i sit kælderrum er det vigtigt at anmelder til det politiet.
Man kan anmelde indbrud hos Politiet her!
Jo flere anmeldelser politiet får, jo større sandsynlighed er der for at politiet vil rette opmærksomhed mod vores boligafdeling med en synlig og en usynlig indsats.
Det er også vigtigt at informere ejendomskontoret, hvis man har haft indbrud, således at vores Ejendomsmester Bent kan gemme videooptagelser på en USB stik, til brug for politiets videre efterforskning. 
Udskiftning af vandmålere i alle boliger
Vibo har den 24 april 2017 udsendt en 6 ugers varsling i forbindelse med ovenstående. I perioden fra tirsdag den 6. juni 2017 til fredag den 30. juni 2017 skal montørerne ind i alle boliger. Det er vigtigt at vi som beboere respektere den varsling fra Bruanta, for ikke at projektet bliver dyrere for os. Den næste varsling bliver varslet af Bruanta senest 4 dage før, de skal have adgang til boligerne.
Tidsplanen for hvornår montørerne skal ind i de forskellige boliger kan ses her. Tryk her! Der skal tages forbehold for ændringer og trykfejl.

 
Børne musikfestival ved Thorsparken, lørdag den 20. maj 2017
Nu er det tid til at smøre stemmebåndene og kridte danseskoene, for der skal synges, hoppes og danses når 2200 Børn & Musik løber af stablen lørdag den 20. maj 2017, fra kl. 13.00 - 15.00. Programmet er spækket med gratis koncerter, loppemarked og boder, og der er plads til både familier, venner og alle andre. 
Se mere information på facebook her!


Loppemarked, lørdag den 20. maj 2017
I den anledning kan man som beboer rydde op i sin gennem og holde loppemarked samme dag under kunstværket "Skyen" i gården på Thorsgade.
Hvis du ønsker et bod, kan du allerede gøre klar fra kl. 10.00. Du skal medbringe eget bord/stativ til dine ting/sager, og det er gratis. Så håber vi på en masse solskin og glade gæster.
Vel mødt!

 

 
Fodboldturnering for børn, lørdag den 27. maj 2017, fra kl. 10.00 - 12.15
Der afholdes fodboldturnering for børn i alderen 6-12 år ved fodboldbanen - Jagtvej 103D.
Tilmelding er nødvendig, og kan gøres via hjemmesiden www.afd127.dk - der er tilmeldingsfrist den 25/5-2017. Regler kan ses på hjemmesiden. Turneringen vil blive aflyst, hvis der er færre end 6 tilmeldte hold.
Forældre er meget velkomne på sidelinjen, og der vil være kaffe og vand.


 
Billigere internet fra ParkNet
Vi kan som beboere se frem til billigere internet (fiber) helt ned til ca. 68 kr. om måneden. På det ekstraordinære afdelingsmøde den 2. maj 2017 besluttede fleretallet af de fremmødte beboere at lave ny data kabling. Selve IT-projektet koster ca. 1.500.000 kr., hvoraf 700.000 kr. af dem bliver finansieret af opsamlet overskud fra tidligere år. Det resterende 800.000 kr. skal vi alle beboere betale med et afdrag på ca. 25 kr. pr. måned, som bliver opkrævet via antennebidraget de næste 10 år. Referat fra mødet kan læses her!

Den foreløbige tidsplan ser således:
Maj 2017: Udarbejdelse af udbudsmateriale
Juni 2017: Tilbudsberegning og licitation
Juni 2017: Kontrakt underskrivning
August 2017: Udførelsesopstart i fællesområder
September 2017: Udførelsesopstart i boliger
November 2017: Aflevering af kablingsentreprisen
December 2017: Idriftsætning af nye internet signaler fra ParkNet
SMS-service ved driftsforstyrrelser
Bestyrelsen har mulighed for at sende en sms ud til de beboere der er tilmeldt, i tilfælde af driftsforstyrrelser, fx manglende vand, el eller TV. Hvis du ikke har tilmeldt til afdelings sms-service, kan du tilmelde dig her:  Tryk her!
Alternativt kan se scanne nedenstående stregkode med din mobil.
Ros, ris eller forslag andre emner
Hvis du har ros, ris, spørgsmål eller forslag til andre emner, som kan bringes i det kommende nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte Kommunikationsudvalget via e-mail kom@afd127.dk eller skrive på facebook.Med venlig hilsen

Svend & Ragavan
Kommunikationsudvalget
E-mail: kom@afd127.dk
Hjemmeside: http://www.afd127.dk
Afdeling 127, Runddelen I & II · Jagtvej 107D, kælder · København N. 2200 · Denmark
Udgivet af Kommunikationsudvalget

Hvis du ikke ønsker nyheder og aktuelle emner, aktiviteter, mv. fra vores boligafdeling, kan du framelde nyhedsbrevet her: Frameld her!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afdeling 127, Runddelen I & II · Jagtvej 107D, kælder · København N. 2200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp