Copy

Nyhedsbrev - januar 2019

Kære beboer
Bestyrelsen fremsender hermed nyhedsbrev, hvori du kan læse om hvad der berører sig i vores boligafdeling. Al information om vores boligafdeling kan findes via afdelingens hjemmeside www.afd127.dk
På hjemmesiden kan du se kontaktoplysninger til ejendomskontoret og bestyrelsen, reservere maskiner i vaskeriet, booke beboerlokalet til private arrangementer, og meget andet. 

Referat fra bestyrelsesmøder
Bestyrelsen vil gøre sig umage med at offentliggøre referater fra bestyrelsesmøder. Det seneste referat fra den 6/12-2018 ligger her. tryk her!

Information fra YouSee - planlagt driftsforstyrrelse
YouSee's tekniker skal arbejde op kabel-tv nettet den onsdag den 16/1-2019. Her vil TV, bredbånd og telefoni via kabel-tv nettet vær helt afbrudt i perioder på op til 5 timer. YouSee oplyser at arbejdet er færdigt senest kl. 19.00.
På YouSe's hjemmeside www.yousee.dk/driftsinformation er det muligt at se hvis der opstår ændringer i arbejdet på den ovenstående angivet dato.

Ordinært afdelingsmøde 2019
Det afholdes den 14/1-2019, kl. 19.00 i beboerlokalet. Sæt kryds i kalenderen. Der skal blandt andet vælges 2 nye bestyrelsesmedlemmer. Hvis man har spørgsmål eller lignende til bestyrelsesarbejdet, er man velkommen til at ringe/sms eller sende en e-mail til bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet er frivilligt og ulønnet. Der er ingen krav til erfaring eller baggrund som medlem af afdelingsbestyrelsen. Vores politik er, at der er plads til forskellighed, og at den enkelte bidrager i det omfang, deres arbejds-, fritids- og familieliv tillader det. Vi fordeler opgaverne, når den nye bestyrelse er konstitueret. Du kan se alt mødemateriale her!

Status på kabling af fibernet (hurtig og billig internet)
Projekter er afsluttet, og det er nu muligt at tilkoble billig internet hos Parket. Yderligere information kan ses her!


Gård repræsentanter
Gård repræsentanter kan komme med input til hvad der skal laves i gården fx nye planter, mv. Der skal bruges 2 personer fra 40-gården (Thorsgade 40-46E), 2 personer fra 8-gården (Thorsgade 8A-E) og 3-4 personer fra stor gården (Jagtvej 103-107).
De nærmere præmisser for repræsentanternes arbejde og indflydelse kan vi aftale på et møde.
Lyder det interessant, er du velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen. 

SMS-service ved driftsforstyrrelser
Bestyrelsen har mulighed for at sende en sms ud til de beboere der er tilmeldt, i tilfælde af driftsforstyrrelser, fx manglende vand, el eller TV. Hvis du ikke har tilmeldt til afdelings sms-service, kan du tilmelde dig her:  Tryk her!
Alternativt kan se scanne stregkoden til højre med din mobil.
Ros, ris eller forslag til andre emner
Hvis du har ros, ris, spørgsmål eller forslag til andre emner, som kan bringes i det kommende nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen via e-mail ab@afd127.dk eller skrive på facebook.Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Mobil: 5250 3853
E-mail: ab@afd127.dk
Hjemmeside: www.afd127.dk

Dette nyhedsbrev er sendt til 159 beboere ud af 260, svarende til ca. 61%. 

Copyright © 2019 Afdeling 127, Runddelen I & II, All rights reserved.
Du kan framelde nyhedsbrevet her: Tryk her!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afdeling 127, Runddelen I & II · Jagtvej 107D, kælder · København N. 2200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp