Copy
Bekijk in browser

In deze nieuwsbrief

Ben jij eigenzinnig genoeg om je eigen loft te bouwen?

Wees welkom donderdag 21 februari bij het OPEN HUIS van Top-Up. Tussen 18.00 en 20.00 kun je een loft bekijken aan de Johan van Hasseltkade 280 (PATCH 22)

Makelaar en ontwikkelaar zijn aanwezig om je uit te leggen hoe het zelf bedenken en laten bouwen van je loft in z’n werk gaat. 

Ook kun je de kwaliteit bekijken van het vorige project van ontwikkelaar Lemniskade en genieten van het uitzicht (bijna gelijk aan het naastgelegen Top-Up). 

Zien we je donderdag?

TOP aan Top-Up:

de Buiksloterham

‘Wijds, vrij en Amsterdams’

De Buiksloterham is een beetje een gekke plek. Het ruwe van de haven en het IJ wordt inmiddels gecombineerd met gestileerde woongebouwen zoals BlackJack, Nova Zembla Lofts en ons eerste project PATCH22. Bij Top-Up, wat net in aanbouw is gegaan, combineren we industrieel erfgoed met een zichtbare houten draagstructuur. Dit past volledig bij de circulaire gedachte van het gebied, wij herbruiken de betonnen onderzijde en bouwen in hout een nieuwe bovenkant. Het gebouw is op termijn, over 100 of 200 jaar, volledig demontabel. De materialen kunnen dan weer worden hergebruikt.

Lucht en water 

Architect Tom Frantzen woont nu bijna drie jaar in de Buiksloterham: ‘je ziet de hele dag lucht en water, dat verandert altijd en verveelt dus nooit.’ Vanuit zijn appartement in PATCH22 zie je de bouwende stad: Overhoeks, Pontsteiger… Op het IJ is het altijd een drukte van kleine en grote boten. In de verte: de oude stad.

De buurt 

Hij gaat graag een kop koffie drinken bij de IJ-Kantine of een hapje eten bij Pllek. ‘Als kaasliefhebber is één van mijn favoriete zaken is Fromagerie Abraham Kef. Die heeft aan het Van der Pekplein een proeflokaal. Ze maken daar geweldige combinaties van kaas met wijn, bier of sherry en gaan binnenkort ook experimenteren met melkproeverijen of cider met kaas. Verrukkelijk!’ Als outdoorliefhebber komt hij ook graag bij achterbuurman Rien de Wolf aan de Papaverweg, ‘een fijne zaak met heel goede mensen.’ Tom is blij in de Buiksloterham: ‘dit is de plek waar Amsterdammers iets nieuws proberen. Je zit dus bovenop de nieuwste ontwikkelingen van de stad!’ 

Nog lofts beschikbaar

Ook wonen in de Buiksloterham? Er zijn nog lofts in Top-Up beschikbaar! Neem voor meer informatie contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij via projecten@hallie-vanklooster.nl of 020-6816716.

Loft aan de landzijde
99 m² vanaf € 447.500,- v.o.n. inclusief afgekochte erfpacht tot mei 2046

Loft aan de waterzijde
149 m² vanaf € 775.000,- v.o.n. inclusief afgekochte erfpacht tot mei 2046

De bouw is gestart. Top-Up wordt naar verwachting eind 2019 opgeleverd.

‘Bewoners maken hun indeling op basis van wat zij belangrijk vinden’

De woningen in Top-Up zijn volledig vrij indeelbaar. Architect Tom Frantzen: ‘kopers krijgen een fraaie, zichtbare houten draagstructuur, een betonnen vloer en een betonnen plafond, verdiepingshoge ramen en minimaal 29 m² buitenruimte. Ze maken hun indeling op basis van wat zij belangrijk vinden: een grote woonkeuken, twee badkamers, een atelier, een bibliotheek. Zo ontstaan unieke lofts.’

Zelf bekijken?

Open huis Top-Up

Donderdag 21 februari tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Johan van Hasseltkade 280 (PATCH 22)

We vertellen je graag meer over Top-Up. Wees welkom! 

Volg de updates via Facebook
Bekijk de laatste info op site
Copyright © 2019 Lemniskade Projecten BV, Alle rechten voorbehouden.


Wil je jouw emailgegevens aanpassen?
Je kun jouw voorkeuren bijwerken of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp