Copy
Bekijk in browser


Goed nieuws! Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Top-Up gepubliceerd door de gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft woensdagochtend 6 juni het ontwerpbesluit voor onze aanvraag omgevingsvergunning gepubliceerd. Vanaf nu ligt het ontwerpbesluit 6 weken ter inzage en kunnen eventuele belanghebbenden nog zogenaamde zienswijzen indienen. Daarna wordt het ontwerpbesluit definitief en kan de bouw in principe beginnen.

Interesse in Top-Up?

Er zijn lofts beschikbaar gekomen!

Een aantal kopers is helaas door het lange wachten - in verband met het afronden van de toetsingsprocedure door de gemeente Amsterdam - afgevallen. Dit biedt ruimte voor geïnteresseerden om nu in het project te stappen. Kortom: er zijn weer enkele lofts beschikbaar. ;Schrijf je hier in!


Top-Up: woon-werklofts in de Buiksloterham

Naast PATCH22 komt Top-Up, 28 vrij indeelbare lofts, direct aan het Johan van Hasseltkanaal in Noord. De lofts zijn volledig casco, zo ontstaan unieke plattegronden: ‘jouw villa in de lucht’.

Het gebouw krijgt gedeeltelijk een houten draagstructuur en is op termijn ‘volledig demontabel: als een bank voor bouwmaterialen’. Top-Up is niet alleen geschikt om in te wonen, als de maatschappij over tientallen jaren veranderd en er in de Buiksloterham meer behoefte zou zijn aan een hotel of kantoor kan dat er zo van gemaakt worden. Echt duurzaam.

Bij het gebouw komt een eigen parkeergarage, meerdere parkeerplekken mogelijk.

Tijdspad

Wij verwachten voor september 2018 rond te zijn met onze kopers. Aanvang bouw kan dan nog dit jaar plaatsvinden.

Makelaar

Neem voor meer informatie contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij: projecten@hallie-vanklooster.nl of 020-6816716.

 

Wij wensen je een mooie dag en wellicht tot snel!

Volg de updates via Facebook
Bekijk de laatste info op site
Copyright © 2018 Lemniskade Projecten BV, Alle rechten voorbehouden.


Wil je jouw emailgegevens aanpassen?
Je kun jouw voorkeuren bijwerken of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp