Copy
Du skriver väl in 24 februari 2017 i din kalender!!!
View this email in your browser

Jubileet börjar ta form

Vilket år! Vad många människor, spännande idéer och projekt... Och vilket engagemang jag har mött under 2016 - för att vårt jubileum för Torshälla 700 år 2017 ska bli något helt extra.

Bjud in vänner och bekanta och berätta för dina gamla skolkompisar, hemvändande helgfirare med flera att de bara måste komma och fira Torshälla. Locka hem alla ”Torshällare”!

Själv har jag före detta medarbetare i södra delen av vårt land, som lovat komma hem under året - som de sanna ”Torshällare” de är. Det och mycket mer ser jag fram mot.

Jag ser nu även fram mot lite julhelg och ledighet. Ändå vet jag när jag sätter mig vid Kalle Anka klockan 15.00 kommer tanken gå till Torshälla. Det är då exakt på klockslaget endast två månader till invigningsceremonin på Rådhustorget den 24 februari.

Så roligt!

Hela programmet ser du vår webb torshalla700.se

Med en önskan om en god jul och ett gott nytt år!

Vi ses 2017!

/Annika Edetun Lahtinen, jubileumsgeneral

Välkänd operasångare
till Rådhustorget

Operasångaren Rickard Söderberg är en av artisterna som uppträder under invigningsceremonin på Rådhustorget den 24 februari. Rickard har bland annat medverkat i Melodifestivalen (2015) tillsammans med Elize Ryd.

Vi smider löv till det 700-åriga trädet

Med handledning av Nina Hedenfeldt på Smedja Sothöna får allmänheten chans att prova på smedens arbete. Tillsammans ska vi under året smida 700 löv till det 700-åriga trädet som sedan ska pryda en offentlig plats i Torshälla.

The Voice från Finland sjunger på invigningen

Det blir mycket musik på Torshällas 700-årsdag – som inträffar samma dag som Sverigefinnarnas dag!
Till vår invigningsceremoni på fredag
24 februari kommer kören The Voice från Finland.

Torshälla Te deum
med biskop Dalman

Efter invigningsceremonin arrangerar Svenska kyrkan Torshälla te deum; lovsång till Torshällas 700-årsjubileum. Medverkar gör Johan Dalman, biskop i Strängnäs stift, Torshälla kyrkokör och tenoren Rickard Söderberg.
Kontaktuppgifter
Telefon till växel: 016-710 10 00
torshalla700@eskilstuna.se
torshalla700.se
eskilstuna.se
#torshalla700
 

Avregistrera dig från maillistan

63 dagar kvar

Den 24 februari 2017 blir Torshälla 700 år. Vi bygger framtidens småstad genom ett välkomnande värdskap, samarbete och ett mod att testa nya vägval. Jubileumsåret kommer att få en festlig inramning där vi tillsammans skapar evenemang och utvecklingsprojekt som tar oss in i framtiden. Vi kallar det småstadsevolution.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Torshälla 700 år · Östra Torget, Brogatan 13 · Torshälla 64432 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp